Pár napja törént, nem terveztük, hogy lefogunk feküdni. Reggel során maszturbáltam. És nem fürödtem utána. Kb rá 6 órával lefeküdtünk, és betettem gumi nélkül, mivel elfelejtettem a reggeli esetet. Mennyi az esélye, hogy teherbeesik a barátnőm?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 5. 11:57
11/12 anonim válasza:
A nemi szervedre száradt spermiumok nem maradnak több órán keresztül életben. Viszont ha az önkielégítés után (a következő védekezés nélküli szexig) nem pisiltél, a húgycsövedben marad spermium, az viszont ott abban a közegben életképes sok órán át. Szval simán teherbe eshetett a barátnőd.
És a pár percre beteszem majd gumit húzok nem védekezés, az előváladákban is lehetnek spermiumok.
12/12 anonim válasza:
A reggeli esettől biztos nem lesz terhes, mert annyi ideig levegőn nem életképesek a spermiumok, de attól hgoy gumi nélkül betetted attól előfordulhat, persze nagyon kicsi az esély, de az nem védekezés hgoy betetted aztán kivetted és gumithúztál. 1db sperma is elég a babához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!