Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyet érzett valaki? Lehet...

Ilyet érzett valaki? Lehet beágyazódás?

Figyelt kérdés

Olyan érzés volt, mintha mozogna(remegne) a méhem,nagyon enyhén, de jól érezhetően többször egymás után kb azonos időközönként (reggel ébredés után éreztem ezt).

Akár lehetett bélmozgás is, akármi... De esetleg volt valaki, aki ilyet érzett és utána kiderült, hogy babát vár?

Első babámnál semmit sem éreztem.

Másodikat nem terveztük kimondottan, így abszolút nem figyelgettem magam, egyik éjjel fájdalmas görcsökre ébredtem, ami kb 2 perc alatt elmúlt, (nem is törődtem vele aludtam tovább) aztán nem jött meg, így biztos vagyok benne, hogy ez az volt, de lehet másmilyen is?

2018. ápr. 2. 12:46
 1/5 anonim ***** válasza:
39%
Egy gombostűhegynyi embrió beágyazódását nem lehet remegésként érezni, egy nem úgy történik, hogy puff belecsapódik a méhedbe.
2018. ápr. 2. 13:00
 2/5 A kérdező kommentje:
És a beágyazódástól eltekintve... Érzett már valaki ilyet, mi okozhatja? Nagyon furcsa érzés volt!
2018. ápr. 2. 13:08
 3/5 anonim ***** válasza:
42%

Dehogy a beágyazódást érezted. Valószínűleg bélmozgás, vagy akármilyen szervi dolog, amit éreztél. Semmi köze a beágyazódáshoz.

A beágyazódást a nők nagyon nagy többsége abszolút nem érzi.

2018. ápr. 2. 13:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, bélmozgás volt. Éreztem már ilyet.
2018. ápr. 2. 13:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is éreztem már ilyet, valami bélmozgásszerű, teljesen normális.
2018. ápr. 2. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!