Mennyi az esélye hogy terhes vagyok?
Febr.24en voltunk együtt a barátommal megszakitasos módszerrel de sokkal hamarabb kivette,ovulaciom 27.körül volt.
De aztán marc.14-18ig megjött rendesen a menzeszem bar most elegge görcsöltem közbe,es most a napokban kicsit hányingerem mintha lenne (bar lehet vírus is mert eleg sokan elkpatak) rágörcsöltem erre nagyon most mert olvastam hogy sokan terhesseg alatt is megjön nekik
Ha megjött utána rendesen, akkor nem valószínű.
Elég ritka, hogy valakinek megjön terhesség alatt. Én csak itt olvastam ilyenről, senkinek sem volt ilyen a környezetemben, családomban.
Megszakítással eleve kevesen esnek teherbe, plusz te már menstruáltál is. Nem vagy terhes.
Az meg ritkább mint a fehér holló, hogy valaki menstruáljon terhesség alatt. Ez csak itt ezen az oldalon gyakori.
Valoszinu nem menstrualnak.... Csak bebeszeli mar mindenki. Mindenkinek beagyazodasi verzese van meg tunetei, holott ez is szinte legendaba illo
Ketlem hogy terhes lennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!