Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A nemvárt napján, NEM reggeli...

A nemvárt napján, NEM reggeli első vizeletből, 25ös teszt kimutatja már a terhességet?

Figyelt kérdés

Tünetek:ma reggel hányinger (tudom korai volna)

Fehér krémes folyás

És a megérzésem :D

2018. márc. 26. 08:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

Nekunk ez az elso honap. Mar ket terhessegem volt es rajuk se kellett varni sokat az elso gyerek elsore a masodik meg teljesen spontan jott csak megbeszeltuk h nem vedekezunk es jott is. Nyilvan a nem ragorcsoles miatt. Mondjuk az orvosom azt mondta nincs gondom az ilyesmivel.

Azert masfel ev utan en inkabb kivizsgaltatnam magam Ez mar nem normalis. Ha eddig nem jott ossze nem valoszinu hogy csak ugy osszefog jonni. Gondolom mar teljesen ra is vagy porogve ami eleve akadalyoz vagy ha van valami gond amit kezelni kene vagy segitseg kene mert spontan nem lehet akkor megint csak orvoshoz kene menni. Bar en rengeteg olyat olvastam,hogy mikor mar egy ev utan feladtak es elengedtek akkor fogant meg.

2018. márc. 26. 22:06
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Off utolsó, nem túl kedves más bánatára, vágyára dicsekvéssel válaszolni és hát azt sem tudjuk, mi történt eddig az ügy érdekében.
2018. márc. 27. 07:50
 13/22 A kérdező kommentje:

Gratulálok neked

De ezzel nem igazán segitettél.

Igen nyilván gondoltunk rá hogy nemstimmel valami

De vártunk rá adtunk neki időt hogy spontán összejöhessen.

2 nagyon jó orvosnál voltam már szerintük semmi probléma nincsen.

Hát mostmár sanszos hogy gond van.

Elmondom aztis hogy fiatalok vagyunk még

Parom 24 én 23.

Miért döntöttünk így hogy babát szeretnénk?

Elmondom.

Kapcsolatunk elején

Pár hónap után spontán

Teherbe estem.

Pozitív teszt..

Elég váratlan volt.. megszakításos védekezés mellett.

Akkor még nemis gondolkodunk babán,

De úgyvoltunk vele hogy ha összejött hát akkor jolvan örülünk neki.

Kezdtük felfogni hogy hát terhes vagyok..

Erre pozitiv teszt után egy héttel kb.

Nagyon erős iszonyatos görcsök

Rengeteg vér

Hát ennyi volt..

Elment.

Nehéz volt mert már beleéltem magam.

De nem tudtam mit tenni.

Ezután a párom családjába érkezett egy picilány..

Párom a kezébe fogta és otthon közölte ő már szeretne babát

Örültem neki...

Énis szerettem volna már :) ezvolt másfél éve.

De sajnos azóta sem jön..

Hát ezaz én kis történetem.

2018. márc. 27. 08:22
 14/22 anonim ***** válasza:
Bocs,nem dicsekedtem. Leirtam mi a helyzet es ennyi. Valami akkor se oke,ha voltal orvosnal ha nem. 1 ev uran mar lehet korbejarni hogy mi a baj. Gondolom nem vizsgaltak meg a bararod,hogy minden oke-e vele. Teged se az alapjan amit mondtal. Inkabb egy olyan orvost keress aki kivozsgal rendesen. Ez nem kocsog valasz hanem normalis. Ha tudja hogy valami nem oke akkor ne ide irjon,remenykedve hanem tegyen erte ha igazan akarja. Bar szerintem ha masfel eve eldontottetek ezt akkor lehet pont a gorcsosseg a problema. Engedd el a dolgot es legyetek egyutt ugy hogy nem ezen jar az eszed. Aztan hatha sikerul. Meg egy honapot meger. Csak ne gorcsolj ra.
2018. márc. 27. 10:19
 15/22 A kérdező kommentje:

Még talán erre a hónapra is van egykis reményem

Ugyanis még nemjött meg

Nemmondom hogy terhes vagyok mert nagyon úgynezki hogy nem.

De a remény hal meg utoljára.

Aztán ha megjön persze elmegyünk és elkezdjük a vizsgálatokat

Köszi a választ.

Nem aztmondtam hogy dicsekedtél hanem hogy nem lettem a kérdésemben sokkal előrébb.

2018. márc. 27. 10:54
 16/22 anonim ***** válasza:
Sajnos nem is leszel, meg a másik kérdésedben sem. Vagy megjön, vagy nem. Ha nem, tesztelsz. Ha negatív, orvos. A másfél év sok. Lehet, hogy ti csak szimplán pechesek vagytok és nem estek bele a 20%-ba ami a staisztikak szerint a teherbeesés, de lehet hogy pl. nincs is peteérésed. Vagy valami hormonális bajod van, tsh, stb., vagy policiszta, bármi lehet. A biztos az, hogy ha megint negatív a teszt pár nap múlva, akkor keress fel egy lelkiismeretes orvost aki elküld a megfelelő összes vizsgálatra szép sorban!
2018. márc. 27. 11:10
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2018. márc. 27. 11:53
 18/22 A kérdező kommentje:
Még mostsem jött meg..
2018. márc. 28. 06:56
 19/22 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz. Ez nem normalis. Terhes nem vagy,bar megismetelhetned a tesztet. Ha megint negativ az amiatt van mert valami nagyon nem oke. Tenyleg nem ertelek en mar elmentem volna orvoshoz ahelyett hogy itt probalom kitalaltatni masokkal,hogy mi van.
2018. márc. 28. 07:38
 20/22 anonim ***** válasza:
Miért nem csinálsz egy tesztet most? Ha terhes vagy ki kell hogy mutassa. Ha 2 hétig nem jön meg, akkor 2 hétig írod a másik kérdéshez hogy "x napja nem jött meh. Görcs van. Melleim fájnak." Ennél értelmesebb a teszt.
2018. márc. 28. 07:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!