Terhes lehetek ettől?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem rég a barátommal mikor előjátékkal kezdtünk, ő idő előtt elment a nadragjaban. Ezután már majdnem raszaradt mikor elő vettem neki. Még éreztem, hogy ondós neki, de a kezemmel szinte teljesen szetkentem. Ezután a huvelyemhez érintette és meg is próbált behatolni, egy kicsit sikerült is, de nem állt még készen rá. Szerintetek ettől lehetek terhes? Előre is köszönöm!2018. márc. 25. 11:50
1/4 anonim válasza:
Ha nem tudod hogy mitől lehetsz terhes és mitől nem, javaslom ne szexelj. Nem oltásképpen mondom, hanem komolyan. Többet ésszel, mint pénisszel! :-)
2/4 anonim válasza:
Megkérdezed,hogy lehetsz-e terhes,ha beléd hatolt a barátod az ondós péniszével..?
Te tényleg nem tudod,hogy miből lesz a gyerek?
Aki beleélvez a nadrágjába,az lehet vagy 14-15 éves..Szóval még hanyagoljátok a szexet,ha nem akarsz abortuszra menni.
2 hét múlva tesztelj egyet.
3/4 anonim válasza:
szerinted ki a retek kíváncsi a történetre?
Szexeltél, lehetsz terhes. Hülye.
4/4 anonim válasza:
Fujj, a gatyajaba élvezett es meg ugy ücsörgött??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!