Megneznetek a tesztem?
3 napja csinaltam egyet azon idon belul kijott egy nagyon halvany, ma ismeteltem ketot is, erosebb lett, idon belul jott ki es szaradas elott rozsaszines volt, de nem tudom hogy ettol fuggetlenul pozitivnak szamit e vagy csak false tesztek. Szerintetek?
Az elozorol nincsen :/
2 nap mulva kene megjonnie, akkor tesztelek szerintem ujra.
Tudom hogy nagyon koran teszteltem.
Volt elotte napokkal amikor szeretkeztunk a ferjemmel (ovatosan nemvadulva) akkor lett par csep pecsetelo verzesem.. Azt hittem megjon hamarabb de nem. Itt olvastam sokat beagyazodasi verzesrol, gondoltam hatha az lehetett,utana par napra ugye teszteltem. Lehet nincs kozte ossze fugges, de elotte nem tortent meg ilyen.
Szia.
Tesztelten utana meg ami erosodott, majd az nap elis mentem az orvoshoz. Azt mondta lat valait de meg nagyon korai menjek vissza par nap mulva de akkor mar semmit se latott. Valoszinuleg nem tapadt meg jol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!