Beleélveztem a baránömbe, mit tehetnénk? SOS?!
Kb Fél órája.
Életemben elsőnek eldöntöttem,hogy Gumiba élvezek.
Folytattuk a dolgot,beleélveztem gumiba-kihúztam.
Majd azt vettem észre,hogy a gumi szakadt..Sajnos Musculan Gumiról van szó,egyenlőre nem tudunk mit tenni.
Van Budapesten vagy valahol ambulencia ilyen ügyben,fogamzásgátlásra.?
17 F,17L..
Ez annyira romantikus... Szexelünk, gyakorizunk...
Én huszonéve használok óvszert, soha nem szakadt ki, itt meg naponta több is.
Ne foglalkozz azzal, aki azt irta, hogy ilyenkor nem lehet teherbe esni es azzal se foglalkozz, aki szerint raertek, mert ugyis 72 oran belul kell bevenni a tabit.
A baratnod a ciklus 9-10. napja korul van, siman lehet oeteerese par napon belul es teherbeeshet, a tabletta pedig hiaba 72 oras, minel hamarabb kell bevenni, mert orarol orara, naprol-napra kisebb a hatekonysaga. A 24 oran belul a legjobb.
Keresd ki a hozzatok legkozelebb levo korhaz szamat, ha van szuleszet, nogyogyaszat, akkir valoszinuleg kap ott a baratnod receptet, de hivd fel oket inkabb. Ha ott nincs, akkor is meg tudjak valoszinuleg mondani, hogy hol van.
Egyebkent regebben a Sote I, Sote II, Margit korhaz es az Uzsoki ugyelt hetvegen.
Felfoghatatlan, hogy nem érzi valaki azt, amikor a gumi kiszakad. Eddig háromszor fordult elő (ultra thin), azonnal észrevehető a nedvesség és a forróság.
Ha elindult a szakadás rögtön szétmegy az egész az első lökésre, szóval nem csak keletkezik egy kis lyuk. Onnantól vágja a makkot és kellemetlen, óriási madárnak kell lenni, hogy ezt ne vegyük észre. Kamu.
😂😂😂 méghogy semmi esélye menszesz utàn 4 nappal.
Vegyünk egy 5 napos menstruàciót +4 nap az 9. nap. Peteérés elvileg 14. .nap de legyen véletlenül koràbbi, hisz nem vagyunk gépek. A spermiumok bőven életképesek egy koràbbi peteéréshez.....
"Életemben elsőnek eldöntöttem,hogy Gumiba élvezek.
Folytattuk a dolgot,beleélveztem gumiba-kihúztam.
Majd azt vettem észre,hogy a gumi szakadt" Miután beleélveztem,és kihúztam,akkor szakadhatott el.
Tehát hihetitek,azt hogy "kamugyerek" gratulálni tudok.
A normális érett aggyal gondolkodók válaszát köszönöm szépen!
Hétfőn megyünk a II. SOTE ambulanciára..Sajnos hétvégén nem fogadnak ilyen ügyben,felhívtuk őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!