A nászéjszakánk után felfázásos tüneteim voltak. Megmarad a baba?
Esetleg árthat-e neki a meleg fürdö, lehet-e ettöl még egészséges?
Egy 4nap múlva lenne a menzim, de nem várom mert már vannak jelecskék, duzzad a cicim 2hete és egy kicsit émelyegni is szoktam napi többször. Szerintetek van esély?
Köszönöm szépen, meglátom és akkor majd még irok, hogy mi lett...Meg kérdezek is, tuti több a tapasztalatod, mint nekem. Eddig fogamzásgátló meg óvszer volt az esti menü, csak most csaptunk a lovak közé:)
Én is a forró-forró fürdöt szeretem, lehet leszokom róla.
elso vagyok, nekem sornyu volt leszokni rola, most is vagyok egy jo forro fordore, sovargok utana, de nem szabad.
amugy nekuk nem volt tervesett a baba, fogamzasgatlot szedtem, de igy is sikeredett:) nembaj, orommel varjuk:)
Szija!
Nekem vesemedence gyulladasom volt 3-4 hetes terhesen. Antibiotikumot kellett szednem ra, rengeteg folyadekot inni es pihenni amennyit csak tudok! A forro ill. nagyon meleg furdo szigoruan tilos volt! 5 nap alatt rendbejottem, azota mind a ketten jol vagyunk :) En a tesztet akkor csinaltam meg,mikor meg nem is kesett a mensim, mert ereztem,hogy valami nincs rendben. 4 nappal azelott mielott meg kellett volna jonnie a reggeli is es a napkozbeni is eros pozitiv volt :) Sok sikert es jo egeszseget!!! 38 hetes km
Sziasztok!
Sajnos nem sikerült...
Majd legközelebb...
Köszi a válaszotokat, jó egészséget kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!