Clostyt írt fel a nőgyógyász! De azt mondta, addig nem végeztem be, amíg a párom nem megy el sperma vizsgálatra. Nálatok is így volt? 🤔
De mi ezzel a gond? Akkor menjen el spermavizsgálatra és kész, nem egy nagy cucc, gyorsan megvan.
Nálunk nem volt így egyébként, de nálunk egyértelműen nem a férjemmel volt gond, volt már egy elhalt terhességem előtte, szóval tudtuk, hogy teherbe tud ejteni, nálam voltak peteérés gondok a vetélés után. Egyébként hogy mennyire nem játék: bennem nőtt 4 db bazinagy ciszta a clostytól, egy hajszállal kerültem el a műtétet. És ahelyett, hogy terhes lettem volna a segítségével, a ciszták miatt, amiket okozott, nem tudtam teherbe esni. Úgy derült ki ez, hogy két ciszta kidurrant, bazi nagy fájdalmat okozva, utána látták uh-n, hogy van még kettő. A clostyval leálltam, azok elsorvadtak, petefészkek helyreálltak, utána egyből sikerült a terhesség spontán. Szóval csak azt akarom mondani, hogy ha úgy szeded be a clostyt, hogy nem biztos, hogy van mire, bajod is lehet belőle... Nekem se kellett volna, az orvosom kapkodta el kicsit a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!