Mikor lehetett peteérésem?
Figyelt kérdés
Pozitív lett délután az Lh tesztem, egész nap szúrt fájt lennt. Màsnap negatív lett az Lh teszt, elvileg ekkor van peteérés nem? De én előtte napon éreztem. Most akkor?2018. márc. 15. 17:59
1/3 anonim válasza:
Ha fájt, akkor valószínűleg volt.
2/3 anonim válasza:
Nekem elmúlt a menszeszem és rögtön másnap együtt voltunk és elsőre teherbe is estem
3/3 anonim válasza:
Igen, ovuláció az első negatív lh tesztes napon van elméletileg. Onnantól, hogy pozi az lh 24-36 órára megreped a tüsző. Szerintem a repedni készülő tüsző okozta a szúró, fájó érzést. Amikor ez az érzés elmúlik akkor volt meg tutira a tüszőrepedés.
Nálam is így van, lh tesztelek és hőmérőzök is mellé.
Sok sikert a Babához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!