21/27 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt ugyan ez a tesztem nem várt előtt 4 nappal. Másnap már szép erős volt. Pozitiv
22/27 anonim válasza:
Szia. Én tettem negatívba. Már késik, vagy menzesz előtt vagy még? Amúgy igen, pozitív (lesz ha erősödik rendben)! Gratulálok!
23/27 anonim válasza:
Gratulálok :) nekem is ilyen halványan kezdődött :)
25/27 A kérdező kommentje:
Sziasztok igen fogok csinálni persze újabb tesztet ;)
Azt szeretném még megkérdezni hogy ha szellemcsík lenne akkor a negatívan semmi nem látszana?Vagy a szellemcsík is látszik ha negatívba teszik?? Nagyon köszönöm a válaszokat ;)
2018. márc. 15. 13:11
26/27 anonim válasza:
Szia! Én tettem negatívba (és van 2 gyerekem :) ). Nekem csak akkor lmtszott mikor terhes voltam. Mikor nem voltam az, akkor nem látszott semmi. De még csak óvatosan éld bele magad, mert ilyenkor még sajnos bármi történhet. Emellett nagyon drukkolok neked! Nekem most van peteérésem, szóval izgulok veled! 💜
27/27 A kérdező kommentje:
Szia kedves utolsó, és nagyon köszönöm hogy áttetted negatívba ;)
Akkor ha csinálok új tesztet feltöltöm ;)
Ohh szorítok mind a kettőnknek ;)
Szép hétvégét ;)
2018. márc. 15. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!