Ha később volt ovum, később jön meg?
Figyelt kérdés
28 naposak a ciklusaim. 21.nap volt ovum. Most a ciklusom 33. Napján vagyok, menzimnek nyoma sincs. Kezdtem megörülni, hogy baba van, de ma a 10es tesztem negatív lett a 12. Dpomon. Tudom, hogy már halványan mutatnia kellene valamit. :( ha később volt ovum akkor később jön meg? A neten keresgettem szakirányú válaszokat, de sehol nem látom hol lenne ez leírva. Itt a GYIKen látom, hogy azt írjak, hogy kitolódik a ciklus, de én szívesen olvasnék cikket erről. Titkon azért reménykedem, hogy mégiscsak baba van, azért érdekel.2018. márc. 12. 13:38
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Még nem jött meg ugyan,de a reggeli facelle és a one step tesztem is negatív. Várom most, hogy megjöjjön. Mindenesetre szokatlanul hosszú ciklus ez a mostani, nagyon rég volt már ilyrn.
2018. márc. 13. 13:31
12/13 anonim válasza:
Szia!
Holnap kellene megjönnie.
Drukkolok,hogy ne jöjjön meg
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mégegyszer a válaszokat. Igazatok volt, ma megjött a nemvárt a cikluson 35. Napján. A 21. Napomon volt ovum. 21+14=35.
2018. márc. 14. 08:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!