Van aki a napokban nem várja?
En mara nem vartam, eddig nincs is mensi.
Tegnap en teszteltem, mert sejtettem, hogy valami van (sokadik terhessegem, mert mar tobb vetelesem volt es mar tudom, hogy kb milyen tuneteim vannak, vagy epp nincsenek, amikor baba van).
Halvanyan, de pozitiv lett tobb teszt is, szoval bizunk benne, hogy valoban terhes vagyok.
Par napot varok es tesztelek meg egyet.
3-as vagyok.
En clearblue-val teszteltem eloszor (nem digitalis, hanem a sima) majd ket fajta filleres teszttel, markat nem irok, mert nem “ismert” markak, raadasul nem is Magyarorszagon vagyok.
Ez az en kerdesem, ilyenek lettek: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
(Azert irtam ki, mert a clearblue elbizonytalanitott, regen jo teszt volt, de sok rosszat olvasok rola mostanaban.)
A predictor early jo teszt kerdezo, en mar nem veszek ugyan, mert meg maradt meg az olcsokbol, ugy latom, hogy azok is mukodnek.
En onnan sejtettem, hogy valami van, hogy mensi elott 2-3 nappal mindig jon par pattanas az arcomon, most nem lett, helyette mar par napja lukteto fajdalom idonkent a petefeszkemben azon az oldalon, amelyik ovulaciokor is fajt. Mast nem erzek, de most mar hivatalosan is kesik a mensim, remelem igy is marad.
Drukkolok nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!