Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Pár napja érzékeny vagyok a szagokra. A saját illatom is zavar. Ilyenkor hányingerem is van.Nèha szèdülők is. Eddig soha nem aludtam el 23-nál előbb. Most meg ahogy lefekszem elalszok nem tudok ébren maradni akár 16-17 órakkor is. De viszont most múlt el hétfőn a menzeszem. 1 hónapja gyógyszert szedek hogy időbe megjöjjön. Nem èrtem mi van velem. Orvoshoz meg sajna nem tudok menni külföldön vagyok.

2018. márc. 8. 20:44
 1/8 anonim ***** válasza:
66%

H..lye kislány, inkább agyra gyúrj.

Hogy lehetsz terheS, ha hétfőn múlt el a menstruációd?

Tesztet csináltál már, agyatlan kislány?

2018. márc. 8. 20:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Arra gondoltál, hogy a gyógyszer mellékhatása is okozhatja a tüneteket?
2018. márc. 8. 20:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A gyógyszer okozza ezeket a tüneteket
2018. márc. 8. 20:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

#1: létezik a terhesség alatti menstruáció fogalma. Nyugodj meg, nem ő lenne az első.

Neked pedig azt javaslom, hogy tesztelj egyet hétfőn, hogy megnyugodj, de mivel kicsi az esélye a terhesség alatti menstruációnak - azonban létezik -, így nem gondolnám, hogy terhes vagy.

2018. márc. 8. 20:50
 5/8 anonim válasza:
23%

Ez a pár "tünet" azt jelenti, hogy 100% a terhesség!

Sajnálom, vagyis inkább gratula!

A terhességi teszt innentől felesleges. Az orvosok is. Kezdjetek el vásárolni a picinek, gyerekszoba, házasság, stb.

Sok sikert! :))))

2018. márc. 8. 20:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Külföldön nem árulnak terhességi tesztet?
2018. márc. 8. 22:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Gyogyszer-mellekhatas.
2018. márc. 8. 22:43
 8/8 anonim ***** válasza:

"1 hónapja gyógyszert szedek hogy időbe megjöjjön."

A fogamzásgátló nem teszi rendbe a rendszertelen ciklust. Kikapcsolja azt, és egy 28 napos mű ciklust hoz létre mű vérzéssel. Csak azért jön meg időben, mert hormont szedsz, ami mű ciklust csinál.

Egyébként nem valószínű, hogy terhes vagy. Ahogy a többiek is írják, inkább a fogamzásgátló tüneteit érzed. Olvasd el a tájékoztatót. Biztosan benne van, hogy jelentkezhetnek ilyen mellékhatások.

2018. márc. 9. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!