Lehetek terhes? =)
Figyelt kérdés
Sziasztok!Tanácsot szeretnék kérni...Febr. 6-12.-ig volt mensesem. Febr. 20.-én volt a fogamzás. Febr. 23-29- ig voltam az ovulációs kalkulátorban a leg termékenyebb időszakomban. Most 15 napja hogy eggyütt voltunk... Vettem tesztet annyira láthatatlan a második csík hogy nem is tudom lehet odaképzelem...clear blue...volt egy picit barnás fehéres nyák pár napig kb. 2-3. Semmi más tünet azon kívül hogy az alhasamat teltebbnek keményebbnek érzem...mikor csináljak tesztet hogy tutit mutasson és milyet? Már nem bírom kivárni a mensi napját. :(2018. márc. 7. 18:10
1/5 anonim válasza:
Nem igazán értem teljesen. Ha a fogamzás 20-án volt akkor hogy lehet, hogy 23-29-ig voltál termékeny? Csak akkor lehetsz terhes, ha peteérésed van, gondolom a termékeny időszakba volt. A fogamzás akkor hogy lehetett 20-án?
4/5 anonim válasza:
Először van ovuláció, annak környékén tudsz terhes lenni. Tehát ezt én se értem, hogy mi volt az a 20-a. Ha akkor voltatok együtt és neked utána volt ovulációd, akkor abból nem lettél nagy valószínűséggel terhes. Illetve az ovuláció nem tart ennyi napig, mint ahogy te írtad.
Egyébként pedig legyél türelmes és várd meg, hogy egyáltalán kimaradjon a vérzésed. Minek előbb tesztelni? Teljesen felesleges. Hisz lehet úgy is negatív a teszt, ha terhes vagy. Viszont ha már napok óta késik a vérzés és úgy negatív a teszt, akkor nagy valószínűséggel nem vagy terhes.
Tehát várj még a teszteléssel.
5/5 anonim válasza:
Kérdező.
Hány naposak a ciklusaid?
Ha 28 napos akkor elvileg 19-én volt ovud és már 5-én meg kellett volna jönnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!