Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A fèrjemmel szeretkeztünk 3...

A fèrjemmel szeretkeztünk 3 hònapja hagytam abba a tabletta szedèsèt. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Van 1 kisfiunk aki most 2 èves. A nőgyògyàszommal irattam ki a tablettàt. Szedtem kb 2 hònapot, viszont 3 hònapja nem szedem mert nagyon rosszul voltam tőle. Ès 1 kicsit pihentetni kell a szervezetet javasolta a doki. Ezèrt nem keztem el màsikat szedni mèg. Viszont most szeretkeztünk a fèrjemmel, òvszert nem hasznàltunk... Mivel az ő elve szerint zokniba làbat mosni milyen? !!! 😊 Nem èlvezett vègül belèm időbe kivette. De az elővàladèktòl teherbe eshettem? Valaki esetleg valamilyen tapasztalat? Nem lenne problèma ha jönne a baba. Csak mèg nem akartuk ilyen hamar.

2018. márc. 7. 00:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ugy gondolom h az ilyen ember mint te is pèldàul azèrt sèrtegetik a màsikat mert nekiek sem kifogàstalan az èletkivitelük. Ugyhogy nincs mit foglalkoznom veled. Ha nem tetszik a kèrdèsem nem kellett hozzà se szòlni! Èn gondolom nem szemèly szerint olyanokbak tettem fel a kèrdèst aki csak kritikàkat tud irni. Ugyhogy az ilyen hozzàszòlàsokat mellőzètek... akinek nem tetszik a kèrdèsem az szèpen lepjen tovàbb. Senki nem azèrt tesz fel itt akàrmilyen kèrdèst is h folyamatosan csak azokkal foglalkozzon aki bàntogatja itt a kèrdezőt!
2018. márc. 7. 15:46
 12/14 anonim ***** válasza:

Egy gyerek után már lehetne fogalmad arról, hogy a megszakítás nem védekezés. A férjed igen felelősségteljes ember lehet, ha szerinte az óvszerrel való szex olyan, mint a zokniban való lábmosás. Lehet, hogy olyan, de ha nem akartok gyereket, és nem szedsz fogamzásgátlót, kkor igenis fel kell húzni. Nyilván lehetsz terhes, hiszen NEM védekeztetek.

"Nem lenne problèma ha jönne a baba. Csak mèg nem akartuk ilyen hamar."

Most akkor jöhet most a baba vagy nem?

2018. márc. 7. 18:58
 13/14 A kérdező kommentje:
Egyèrtelműen vagyunk olyan helyzetbe, hogy jöhet a baba. Ha jön akkor nyilvàn elfogadjuk ès örülünk neki. Csak kivàncsisàhbol irtam ki ezt a kèrdèst. Mivel olvastam h igy a teherbe esès kockàzata nagyon minimàlis. De ugy làtom itt több ember van amelett h nagy rà az esèly. Pedig szerintem akkor nagy az esèly ha a pasi teljesen beleèlvez a nőbe, ez a normàlis... a megszakitàsos vèdekezès nem vèdekezès sok ember szerint. Viszont nem sok ember van aki igy esik teherbe. Csak itt szerintem tul sok kàrörvendő van. Ès ezèrt vannak ilyen hozzàszòlàsok...
2018. márc. 7. 19:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Hamarosan kiderül. Ha késik majd, tesztelj.
2018. márc. 7. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!