Ha 1 héttel a nemvárt előtt olyan érzés van a hasamban, mintha meg akarna jönni, attól még lehet, hogy sikerült?
Első próbálkozós hónap.
1 hét múlva kellene megjönnie, és egyelőre semmi különbséget nem érzek, sőt, azt érzem az alhasamban, mintha meg akarna jönni...
Ha szerinted a teszt korai, akkor az érzés amit érzel nem lenne korai ha ez a gyerek miatt lenne?
Meg fog jönni, azt érzed.
Pfu.. egyesek nem igaz, hogy egy ilyen egyszeru kerdest nem tudnak ertelmezni.
Kerdezo: ez meg barmit jelenthet, sajnos csak a varakozas a megoldas. En nemvart elptt ket nappal teszteltem... Nem tudnam megmondani, hogy miert.... Elsonhonap volt nekunk is, es pozi lett mar a teszt. De akkor erdemes tesztelni, ha kesik :)
Köszönöm a választ :) Jó, hogy van, akinek sikerült elsőre értelmezni :)))
Tudom, hogy még ki kell várni ezt a hetet, csak már annyira odafigyelek, és annyira ki vagyok élezve a testem minden apró változására.....
"Tudom, hogy még ki kell várni ezt a hetet, csak már annyira odafigyelek, és annyira ki vagyok élezve a testem minden apró változására....."
Ne legyél. Mert ha csak 6-8-12 hónap alatt jön össze a baba, abba beleőrülsz, ha már elsőre ilyen vagy.
Legyél olyan, mint eddig, ne ezen pörögj folyamatosan. Éld az életed, hidd el, jön majd az a baba, akkor is, ha nem ekörül forog az életed.
Ja, a tüneteket az agy is tudja ám produkálni... SZóval ezért sem érdemes annyira ezen görcsölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!