Mikor kellene így megjönnie?
Én így gondolom:
14 és 15-én volt pozitív ovum. Viszont mindig 24 naposak a ciklusaim, néha 25. Mivel a luterális szakasz 14 nap, így akkor most 28 napos lesz a ciklusom? Ma vagyok a 24. napon, de se görcs, se semmi. Megvárjam a vasárnapot, a 28. napot és akkor teszteljek?
ma csináltam LH tesztet reggel, kíváncsiságból, de havas mező volt :(
Régen mértem szájban 5 percig, de olyan cikk cakk volt, hogy semmit sem lehetett kiolvasni belőle :(
Most 3 napja reggel kíváncsiságból mértem, hogy leesett e már vagy fent van, de ilyen magasan nem volt még soha az előző méréseknél sem...36,8 37,9 37 fok 3 napja
Köszönöm!
Sajnos 25-ös Gabrielt vettem :(
Reggel 11. Dpo negativ. :( Sejtettem, de annyira az volt bennem, hogy mindig 24 naposak a ciklusaim, hogy nem bírtam ki.
Remélem vasárnapig nem jön meg és akkor újra tesztelek hétfőn reggel.
Rendben, azt veszek ma, mert még mindig semmi hála az égnek! :) és vasárnap reggel megcsinálom, remélem lesz rá alkalmam :)
Köszönöm szépen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!