Lehetséges hogy egy 5-6 hetes terhességet csak 3 halvány Clearblue jelezzen, a többi teszt mind negatív? Miért?
Szia! Lehetséges hogy a többi teszt nem olyan érzékeny hogy kimutassa.Mióta késik? Szerintem 2 nap mulva ismételd meg a tesztet! Én szívből kívánom neked hogy pozitív legyen!! Szurkolok,és várom a válaszodat!!
Ada.
upsz....most olvasom hogy 3+ teszted van!!! Héééé...hát ez jóóóó!!! Ott baba van!! Gratulálok!
Ada
Ha nagyon kételkedsz menj el orvoshoz, ő esetleg elküld vérvételre, amin még biztosabban meg tudja állapítani valamint ,ha valóbana a hatodik hétben jársz lehet, hogy ultrahangon már szívhang is van :)).De ha volt 3 halvány csíkod... :) tudod a halvány csík is csík!
Teszteltél már újra?
Szerintem az jóóó...ennyi pozitív teszt csak nem csap be.És ha valóban 6 hetes vagy, akkor a héten a doki már valószínűleg szívhangot is lát majd!!! Sok sikert hozzá!
Amúgy lehet, hogy ez a teszt érzékenyebb, mint a többi.
A Lily-ről sok rosszat hallani, írd be a keresőbe, vagy csak ma és tegnapi kérdéseket olvass vissza... Én a CB-nak hinnék!!
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!