Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ebből a "balesetből" lehet...

Ebből a "balesetből" lehet baba? Ld. Lejjebb

Figyelt kérdés

Párommal mindig védekezünk óvszerrel (a tablettát ellenzem). Májusban történt egy kis baleset, ami annyit takar, hogy amikor dolga végeztével kihúzta, az óvszer lecsúszott és bent maradt a hüvelyben. A vége kint volt, mielőtt valaki félreérti. Kihúztam, de megeshet, h olyan lett a kezem és bement egy kicsi. Egyből vettem forró fürdőt. Lehetek terhes?

Tudom, teszteljek, meg stb....Jelenleg nem tudok tesztelni, mert kamionba vagyunk és az autópályán nem árulnak teszteket (sajna), legkorábban talán péntek reggel mehet a teszt.

2010. jún. 8. 21:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem hiszem,hogy terhes lennél ebből az aktusból majdnem biztos,hogy nem!

Hú had legyek kötekedő,teszko=tesco

2010. jún. 8. 22:12
 12/16 anonim ***** válasza:
9%
ha kötekedsz, akkor legalább írd nagybetűvel....
2010. jún. 8. 22:20
 13/16 anonim ***** válasza:
A barnázás mindenesetre eléggé gyanús. Szerintem minden esélyed megvan mindkét lehetőségre is. Drukkolok, hogy az legyen, amit szeretnél! MAjd írd meg!
2010. jún. 8. 23:00
 14/16 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó...pont a barnázás miatt én sem értem a dolgot, mivel az már lassan 2 hete volt és 4 napig tartott. Ilyen még velem nem fordult elő soha. Mindig menszi előtt és utána egy nappal szokott lenni.

Amúgy tudom, h hogyan kell írni a TESCO-t...dolgoztam is abban a ....., kedves kötekedő :). Az első válaszoló miatt írtam úgy.

2010. jún. 9. 08:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Kedves kötekedő! Azt hogy hadd, 2 d-vel írjuk;) ha már kötekedsz.
2010. jún. 9. 09:34
 16/16 A kérdező kommentje:
Teszt szerint nincs baba, a menszi még mindig később...amint lesz időm, meglátogatóm a dokit.
2010. jún. 14. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!