Hogy szakad ki állandóan a gumi?
Figyelt kérdés
Nagyon sok kérdés van ami kiszakadt gumival kapcsolatos.
Hogy csináljátok? Ennyire S Z A R , a gumi, vagy én nem értem?
2018. febr. 27. 17:51
1/10 anonim válasza:
Nem, nem szar a gumi. Szerintem csak ők bénák.
2/10 anonim válasza:
Száraz a csaj. Legtöbb esetben ezért.
3/10 anonim válasza:
Nem megfelelöen használják! Nálunk 20 év alatt egyszer sem szakadt ki.
4/10 anonim válasza:
En sem tudom, hogy lehet kiszakitani, mert eleg rugalmas stb. De pl baratnomeknek 2szer is sikerült pár honapon belul.. Szóval van ez igy,nem biztos, hogy kamu mind.
5/10 anonim válasza:
Isten úgy akarja, hogy ne akadályozzátok az úr fiát létrejöttében <3 ha Isten úgy akarja, akkor mindenképp megfogan gyermeketek
7/10 anonim válasza:
Mi az exemmel csomót kiszakítottunk, és igen, úgy, hogy száraz voltam. Eleinte oké volt a dolog, később akármi volt, egyszerűen eltűnt a nedvesség, a gumin lévő síkosító se tart örökké. Nem tudom amúgy, mi volt a gond, ugyanezzel a pasival nem volt nedvesedéssel probléma, mikor már gyógyszert szedtem, tehát nem az ő sara volt. Később a férjemmel se tudtam gumit használni, ugyanígy kiszáradtam kb. 5-10 perc után.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a szép választ :)
2018. febr. 28. 04:45
9/10 anonim válasza:
Nálunk akkor szakadt ki párszor amikor a méret kicsi volt.
Utána kerestünk nagyobb méretet, onnantól sosem szakadt ki.
10/10 anonim válasza:
Nalunk is akkor szokott kiszakadni ha szaraz vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!