Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon korai 18 évesen gyereke...

Nagyon korai 18 évesen gyereket szülni egy 21 évesnek?

Figyelt kérdés
2018. febr. 26. 11:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen, korai. Gondolom, munkad sem volt meg. Mi ez, verseny?
2018. febr. 28. 14:08
 12/13 anonim válasza:
Szerintem mindez a körülményektől függ. Mennyire gondoljátok komolyan a kapcsolatot, mennyire vagytok érettek egy gyerekhez. Van-e szülői segítség? Az anyagi feltételek megvannak-e? Én bánom, hogy 37 évesen vállaltam babát először, sokkal korábban kellett volna, most lenne egy csomó tesó, és a nagymamik nem lennének ilyen öregek, h segítsenek! :)
2018. márc. 1. 11:50
 13/13 anonim ***** válasza:

Én sem értem ezt a dolgot. Ma nem azért szülnek 35+ évesen mert akkor az ideális hanem mert akkorra jön össze az anyagi háttér. Ha valakinek megvan az anyagi háttere, van egy fix párkapcsolata és mindketten akarják miért ne? Aki később vállal ott is szétmennek nagy eséllyel pár éven belül, ez független a kortól.

2018. márc. 1. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!