Ha esetleg ikrekkel vagyok terhes lehet erősebb/több napon keresztül tartó beágyazódási vérzés? Járt már így valaki?
Elég hülyén írtam le. Szóval megjött dpo.9-en. Furcsáltam is. Amikor már 3.napja kb alig jött valamit csináltam egy tesztet (dpo. 11-en), ami pozitív lett. Hívtam is a dokit, mondta, hogy mivel még nem is késik sajnos nem tud mit csinálni... Még mindig véreztem (de a tesztek erősödtek), ezért megint hívtam mondta, hogy menjek be hcg vérvételre, majd 2 nap múlva megint. Azt mondta jók az eredmények, menjek UH-ra. Mondtam, hogy nem szeretnék a korábban leírtak miatt.
Ennyi a történetem.
Szeretném a kérdésemre kapnék tapasztalatokat:).
Én ikrekkel voltam terhes, nem volt vérzésem, így érdemben nem tudok válaszolni. De javaslom, hogy minél előbb keress fel a nőgyógyászod ultrahang miatt. Vérzés lehet progeszteron hiány miatt is, amit minél előbb kezelni kell. Velem a nőgyógyászom a terhesség első hónapjaiban biztonság kedvéért progeszteron szeretett.
Megértem, hogy nem akarsz izgulni, "idő előtt" menni ultrahangra, de ha valami mégsincs rendben akkor nem lenne jobb minél előbb orvosolni a problémát? (Remélem azért minden rendben van és egészségesen növekszik a baba/babák a pocakban 😊)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!