Miért lehet egész ciklus alatt folyamatosan pozitív az ovu tesztem? (Nem vagyok terhes, sajnos! )
Figyelt kérdés
Múlt hónapban normálisan működött (2 napig volt pozitív, a többin negatív). A mostani ciklusom 19. napján járok és a 8. naptól kezdve minden nap pozitív eredményt mutat. Létezik túl érzékeny ovuteszt vagy valami hormonproblémám lehet?2010. jún. 8. 17:45
2/12 A kérdező kommentje:
2010. jún. 8. 20:47
3/12 anonim válasza:
Esetleg le tudnád fotózni a teszteket???
Ilyet még nem láttam..
4/12 anonim válasza:
Sokkal okosabb nem lettem. Arra gondoltam, hogy esetleg folyamatosan próbálkozik a szervezeted, hogy peteérést csináljon, de ahogy én nézem, neked volt. Nekem is jó magas az LH-m de ennyi napon keresztül nem volt egyértelműen pozitív. Nem lehet, hogy csak majdnem pozitív, nekem is volt egy ilyen kérdésem, hogy melyik pozitív: [link] és bár annak látszik, mégsem volt mind az....te le tudod fotózni?
5/12 anonim válasza:
Sajna Én nem tudom a kedves kommentező linkjét megnyitni! :(
6/12 A kérdező kommentje:
Készítettem képeket, bár az első pár db-ot már kidobtam. Este megpróbálom otthonról a feltölteni.
2010. jún. 9. 08:32
7/12 anonim válasza:
az nem lehet, hogy terhes vagy? (volt vérzésed, de mégis...)
arra gondolok, hogy jóstesztként is funkcionálhat...
nos?
8/12 A kérdező kommentje:
[url= [link]
Hát ez a feltöltés nem tudom sikerült-e...
Tuti nem vagyok terhes, mert hétfőn csináltam egy tesztet és negatív lett. Már én is kezdtem ebben reménykedni.
A mai ovu teszt határozottan negatív, halványabb sokkal a T vonal.
2010. jún. 9. 17:04
10/12 anonim válasza:
Aham,már látom!Nem semmi!
Ma este kalandra fel!!! :DD
Valszeg ennyira magas az lh-d!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!