Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kizárható a terhesség, ha...

Kizárható a terhesség, ha megjött?

Figyelt kérdés

28 napos ciklus mellett a 31.napon jött meg. Erősen görcsöltem, de nem volt több mint szokott se kevesebb. Viszont másfél nap után elmúlt. Ha hőmérőztem, és ovu teszteltem, lehet hogy annak ellenére hogy minden arra utalt, mégsem volt peteérés? Lehet, hogy azért tartott ilyen rövid ideig? Nem volt benne méhnyálkahártya darab (már bocsi) csak nagyon minimális. Terhesség ez esetben kizárható?

Ne kérdezzétek légyszi, hogy miért nem tesztelek, én csak válaszokat szeretnék kapni a kérdésemre. köszi

24/N

2018. febr. 22. 19:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Több mint valószinűleg igen, kizárható. Ha lett is volna valami akkor úgy tűnik nem sikerült megtapadnia.
2018. febr. 22. 19:07
 2/8 anonim ***** válasza:

A teszt mondja meg a választ,nem mi.Te is tudod nagyon jól.

Van,aki hónapokig menstruál terhesség alatt,de attól még te egyáltalán nem biztos,hogy a terhesség ellenére vérzel.

2018. febr. 22. 19:29
 3/8 A kérdező kommentje:
igen, tudom, csak reméltem van itt valaki aki hasonlóan járt. Azért tettem fel a kérdést és nem azért mert azt hiszem, hogy ez egy online terhességi teszt oldal. :D
2018. febr. 22. 19:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a megszokott idöpont után volt két nap az öt helyett és ikrekkel voltan terhes, nem menzesz volt, hanem a beágyazódás
2018. febr. 22. 19:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Mennyisége ugyan annyi volt?
2018. febr. 23. 06:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Helló

Na én pontosan így jártam Januárban.

Hmm gondoltam úgysem vagyok terhes...

Aztán volt itthon tesztem... miutan elmúlt a rövid mensesem rá pár napra kívánsiságból csináltam egyet

Negatív lett.

Tehát nemvolt baba

De! Éppmost olvastam egy történetet egy Facebookos csoportban ahol egy anyuka terhesvolt és ő igy pont igy járt. Tehát nem kizárt

Egy tesztet csinálnék :)

2018. febr. 23. 07:12
 7/8 anonim ***** válasza:
A 4-es vagyok, mennyiségre nem volt feltünö eltéres, csak az, hogy sokkal rövidebb ideig tartott.
2018. febr. 23. 07:45
 8/8 A kérdező kommentje:

Csináltam tesztet, negatív lett.

Nem tudom miért gondoltam, hogy én vagyok az a nő a 200-ból, akik véreznek és közben terhesek, biztos valaki más volt a 200-adik. Nem baj új hónap új remény. :)

2018. febr. 23. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!