Kizárható a terhesség, ha megjött?
28 napos ciklus mellett a 31.napon jött meg. Erősen görcsöltem, de nem volt több mint szokott se kevesebb. Viszont másfél nap után elmúlt. Ha hőmérőztem, és ovu teszteltem, lehet hogy annak ellenére hogy minden arra utalt, mégsem volt peteérés? Lehet, hogy azért tartott ilyen rövid ideig? Nem volt benne méhnyálkahártya darab (már bocsi) csak nagyon minimális. Terhesség ez esetben kizárható?
Ne kérdezzétek légyszi, hogy miért nem tesztelek, én csak válaszokat szeretnék kapni a kérdésemre. köszi
24/N
A teszt mondja meg a választ,nem mi.Te is tudod nagyon jól.
Van,aki hónapokig menstruál terhesség alatt,de attól még te egyáltalán nem biztos,hogy a terhesség ellenére vérzel.
Helló
Na én pontosan így jártam Januárban.
Hmm gondoltam úgysem vagyok terhes...
Aztán volt itthon tesztem... miutan elmúlt a rövid mensesem rá pár napra kívánsiságból csináltam egyet
Negatív lett.
Tehát nemvolt baba
De! Éppmost olvastam egy történetet egy Facebookos csoportban ahol egy anyuka terhesvolt és ő igy pont igy járt. Tehát nem kizárt
Egy tesztet csinálnék :)
Csináltam tesztet, negatív lett.
Nem tudom miért gondoltam, hogy én vagyok az a nő a 200-ból, akik véreznek és közben terhesek, biztos valaki más volt a 200-adik. Nem baj új hónap új remény. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!