Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem tudom eldönteni, hogy...

Nem tudom eldönteni, hogy ezek jelek e terhességnek. Azok lehetnek? Mi a teendő? Többi lent 15/L

Figyelt kérdés

Sziasztok. Február 12.én pettingeltem a barátommal és bejutott valószínűleg..nem feküdtünk le, bepróbalta rakni, és az ujja is olyan volt, stb stb.. (nem védekezve) február 17. Én kellett volna megjönnie és 21.én lett volna az utolsó nap, de egyátalán nem jött meg. +5. Napja késik, ma reggel hánytam (feb. 22) és 3. Napja fáj a fejem, és a hasam. Most 10:00körül észrevettem hogy van két nagyon pici vérfold a bugyimon reggel óta, de semmi több. Étvágyam nincs.

Most várjak? 15 éves vagyok párom úgyszintén.. szűz vagyok...

Vagy nem jelentkeznek ilyen rövid időn belül tünetek?

2018. febr. 22. 10:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
62%
Ha szűz vagy, hogy lennél szerinted terhes?! 15 éves vagy, sétáljatok kéz a kézben, egyetek egy fagyit, de NE szexeljetek, plána hogy alapvető ismereteitek sincsenek.
2018. febr. 22. 12:21
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Ha 10 napja történt, nem valószínű, hogy kimutatja már a teszt, pláne délután.

Ha ezt megúszod, kérlek tájékozódjatok a helyes védekezésről, mielőtt bármit csináltok és még messze vagy attól, hogy a párodnak hívd, inkább maradjunk a barátnál :)

2018. febr. 22. 15:38
 13/18 anonim ***** válasza:

Off:

Miért hívná barátnak??nyilván több, ha pettingelnek. Én ezt a barátozást sosem értettem.

Ha hétvégén sem jön meg akkor érdemes tesztelni

2018. febr. 22. 16:13
 14/18 anonim ***** válasza:
38%

off.

Az én felfogásomban párom az, akivel már így-vagy úgy, de közös az életünk, valahogy számomra ez a megszólítás már egy magasabb kategória, mint az, amit két 15 éves tud produkálni. (én is 15 évesen ismertem meg az első nagy szerelmemet, de nem ő lett a párom) A barát/barátnő meg az, akivel "járunk", jelen esetben ugye pettingelünk, ismerkedünk, de azért még messzemenő következtetéseket nem lehet levonni a dologból. Lehet, hogy ez a srác lesz majd később tényleg a párja (bár inkább nem, zömében szétmennek a gyerekszerelmek, de ez más téma és nem is akarom elvenni a kishölgy kedvét), de szerintem még most csak a barátja, vagy régimódian udvarlója.

Szerintem, aztán lehet teljesen téves a gondolatmenetem :)

2018. febr. 22. 16:19
 15/18 A kérdező kommentje:
Barátom vagy párom..kapcsolatban vagyunk, ugyanugy szeretem ezen a neven meg nem fog múlni:)
2018. febr. 22. 16:47
 16/18 A kérdező kommentje:
Mellesleg, megjött.
2018. febr. 24. 10:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Akkor most megúsztad. Pettingelés amúgy azt jelenti, hogy nem juttok el a szexig, szóval ez nem az volt. :) Legközelebb tarts az ágy mellett vagy a táskádban egy csomag óvszert, nem akkora kiadás, Masculanból a 10 darabos kiszerelés 750 Ft, a 150 darabos 7500 Ft.
2018. febr. 24. 11:25
 18/18 A kérdező kommentje:
Koszi szepen,de meg fiatalok vagyunk a szexhez :D
2018. márc. 11. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!