Volt egy pici vérzésem múlt hét előtti pénteken, meg aznap este zuhanyozás közben is egy kevés, de azóta semmi. A mensimnek 20-án kellett volna megjönnie, ma már 27-e van, de még mindig semmi.Ennek ellenére lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Fájnak a melleim kissé puffadt vagyok.Kérlek adjaok tanácsot,nagyon félek,hogy teherbe estem.2008. okt. 27. 19:09
1/2 anonim válasza:
Igen lehetsz terhes, mivel ahogy én kiveszem a szavaidból, ez csak csepegés volt inkább, mint mensi... Teszteltél már? Duzzadt, érzékeny mellek és a puffadás lehet a terhesség jele! én azt javaslom, hogy tesztelj mihamarabb, 7 napos késésnél már tutti kimutatná! ha meg negatív legalább megnyugodhatsz! Majd írd meg mi lett az eredmény!
2/2 anonim válasza:
Én a helyedben vennék egy tesztet, ezt már kimutatja, ha meg nincs baba akkor megnyugodhatsz. A pici vérzés lehetett beágyazódási vérzés is, mikor volt a peteérésed nem tudod? mert onnan számolj 14 napot akkor kell megjönnie! majd írd meg az eredményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!