Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most ilyenkor mi van? Tesztelj...

Most ilyenkor mi van? Teszteljek még?

Figyelt kérdés

Pénteken du. + lett a tesztem...nagyon örültem

Vasárnap reggel nagyon halvány +,de tegnap reggel már csak - lett!

Megint elment a baba?

2010. jún. 8. 06:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Igaza van a párodnak, túl sokat stresszelsz ezen. A stressz pedig biztosan nem tesz jót a terhesség kialakulása szempontjából. Javaslat: mindig csak egyszer tesztelj, ha kimaradt a vérzés. A hányinger a terhesség jele, de lehet pszichés alapon is, ha annyira, de annyira babás akarsz lenni. Tehát nyugodj meg szépen és várj.
2010. jún. 10. 08:54
 12/22 anonim ***** válasza:

menj dokihoz, mert ha elment és nem ürült ki akkor műteni kell!!

de hátha nincs baj

2010. jún. 10. 09:15
 13/22 A kérdező kommentje:

volt már hasonló...+ lett a teszt...másnap reggel meg már -...délutánra meg is jött

Megijesztettél 09:15-ös...műtét? te jó ég:(:(:(

Kérek időpontot a dokitól és megyek:)

2010. jún. 10. 09:59
 14/22 anonim ***** válasza:

Szia, nekem a medilab már adott fals pozitív eredményt,

szóval nem megbízható. Szerintem is tesztelj két nap múlva, ha pozi, akkor ott baba van.

2010. jún. 10. 12:04
 15/22 A kérdező kommentje:

Megígértem a Páromnak,hogy nem veszek,de talán meg tudom győzni:):)mindenképp megírom,hogy mi a helyzet!

Remélem azt nem fogom ideírni,hogy "megjött"...NEM AKAROM:):)

2010. jún. 10. 12:14
 16/22 anonim ***** válasza:

09.15-ös vagyok: nem akartalak megijeszteni, de ismerek ilyet akit meg kellett műteni, mert nem ürült ki a baba. de lehet nálad semmi ilyen nem áll fent.

én vennék még tesztet. a Gravi HCG jó teszt, nekem a Medilab is kimutatta amikor terhes voltam.Mind a 2 terhességemnél használtam ezeket a teszteket. én minél hamarabb elmennék orvoshoz..... hogy nyugtasson meg vagy valami. jobb a biztosat tudni mint a bizonytalant.

minden jót!

2010. jún. 11. 08:04
 17/22 anonim ***** válasza:

nekem 6 hetesen még minden ok volt. Aztán 9 hetesen mikor mentem, akkor látta a doki hogy elhalt kb 6 hetesen és nem indult meg a vetélés. nem véreztem, de még csak nem is görcsöltem!!!

És 3 hétig volt bennem halott embrió.

Műtéttel kellett befejezni

2010. jún. 11. 09:28
 18/22 anonim ***** válasza:
na mi lett?
2010. jún. 11. 10:01
 19/22 anonim ***** válasza:
???
2010. jún. 11. 10:39
 20/22 anonim ***** válasza:
mi újság?
2010. jún. 11. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!