Leírnátok hogy ki mit tapasztalt? Szerintetek mi lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy olyan problémam van,hogy ma van a 3-ik nap hogy meg kellett volna jönnie. Minimális pecsételést vettem észre. De van amikor semmi nincs. Eddig semmi ilyen nem volt. Normálisan megjött. Hidegrázásom van,esténként vagy van hogy nap közbe kicsi hányinger. Alhasi szúrkálas is van. Szedtem vitamint,de 2 hete nem szedem. Elmentem orvoshoz,mindent rendben talált. Most kellett volna mennem hormonvizsgálatra,de mivel nem jött meg,igy nem mentem el.2018. febr. 16. 12:17
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Aranyosak vagytok!:)
2018. febr. 16. 16:36
12/14 Abíság válasza:
Megcsináltad a tesztet? Mi lett az eredmény?
13/14 A kérdező kommentje:
Megcsináltam,negatív lett. Úgy néz ki meg fog jönni. :(
2018. febr. 17. 11:57
14/14 A kérdező kommentje:
Nem értem hogy miért van ez. Soha nem volt így. 3 napig csak épp hogy pecsételtem,volt hogy egész nap semmi. Most meg egy sötétebb barnás folyásom volt. De nem vér. Reménykedtem hogy végre én is anya lehetek. :(
2018. febr. 17. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!