Ciklus 17. napján mellfájdalom miről árulkodhat? Többi lent
Sziasztok! Alexa vagyok,21 éves. Lassan 2 éve boldog párkapcsokatban. 1 év után elhatároztuk,szeretnénk babát. De azóta nem jön a bébi :/ minden hónapban televoltam reménnyel...volt hogy késett..akkor azthittem babás vagyok..de mindem hónapban hatalmasat csalódtam amikor megjött.
Ez Januárban sem volt másképp...
Leirnám a helyzetem..
2017.novemberig teljesen normális 28 napos ciklusom volt..viszont.. Novemberben30
Decemberben 31
Januárban ismét 31 napos lett a 28 napos ciklusból... :(
Nade...januárban megjött
31.!ciklusnapra. nagyon erős görccsel és kevesebb mint szokott. Nagyon görcsöltem..már méhen kívüli terhességre is gyanakodtam annyira fájt..de utána megszüntek a görcsök..azért csináltam egy tesztet a biztonság kedvéért de negatív lett. Valahogy melyen örültemis hogy negatív, annyira bevoltam pánikolva a méhenkívüli gyanújától...hogy meg könnyebbültem hogy nincs baj.
Namost február 15.e van
A ciklusom 17.napja van.
Applikációm szerint 2 napja volt ovulációm.
A mellem tegnaptól iszonyatosan fáj
Duzzadt..érzékeny.
Lehetséges hogy...talán... valamilyen csoda folytán...baba állna a dologban?? És ha igen akkor hogy?
Van egy tesztem
De menses idejére tartogatnám...de az még 12 nap
De basszus sosem szokott ilyen hamar fájni:D
Áhh nemtudom mitcsináljak...
Pedig megmondtam páromnak hogy most mondjunk le egy időre a babárol..ne erőltessük ennykre hátha ezért nem jön.
Tényleg nem kattogtam rajta már annyit... és most ez a mellfájdalom...
Hmm
Szerintetek?
Segítsetek légyszi
Ellőjem a dugi tesztem? :D vagy csak magamnak ártok vele lelkileg?
Amugysem vagyok toppon most... :/
Köszi ha elolvasod
Szép napot.
Szia! Ha tényleg 2 napja volt peteérésed felesleges tesztet csinálnod! Ha össze is jött a baba 7-10 nap mire beágyazódik. A Hcg hormon pedig csak ez után termelődik. Tehát most negatív lenne. Várj még vele legalább 1 hetet!
Az aplikációt szerintem hagyd, inkább mérd a hőd vagy próbálj ovu tesztet használni! Rendszertelen ciklusnál nem mindig ugyanakkor van ovuláció!
Esetleg olvass utánna a cickafarkfűtea/palástfűtea/barátcserje kapszula hatásainak!
Köszi a válaszokat! Hát igazából arra gondoltam hogy a mult hónapban fogant volna csak nem felidőben hanem utána..vagy nemis tudom
Valami ilyesmire gondoltam
Vagy menses elött/után
Ilyet is hallottam már azért gondoltam erre.
De a hőm magas lehet
Mint ha lázas lennék olyan érzésem van tegnaptól
Bár én hőmérőzést,ovu tesztet stb sohanem használtam még.
Egy trimeszter nevű vitaminnal próbáltam rásegíteni a babára decemberben de 1 doboz beszedése után abba is hagytam. Fájt tőle elviselhetetlenül a fejem
Ha a múlt hónapban fogant volna akkor nem lett volna menzeszed!
Hidd el megértelek, 22.ére nem várom. Szinte az órákat számolom vissza, de semmi értelme a nemvárt előtt tesztelni! Ne idegeskedj, ezt nem lehet sietteti!
2. Voltam
Igen,igazad van. Bár tegnap mégis csak ellőttem azt a tesztet...éshát nem lepődtem meg:) Negatív lett.
De nem szomorkodom.
Majd jön ha jönni akar. Egy kicsit elakarom engedni mert eddig tulságosan rágörcsöltem.
Neked pedig sok sikert :) szurkolok és kívánom hogy minnél hamarabb babás legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!