Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szokásos tesztnézős kérdés....

Szokásos tesztnézős kérdés. Mi a tippetek?

Figyelt kérdés

32.nap reggel, Expect teszt. 27-32 napos ciklosok szoktak lenni. Mikor megcsinaltam is lattam egy halvany vmit, otthagytam, reggeli utan lett rozsaszinesebb. Tudom tudom ez igy necces....tapasztalt tesztelos rokaknak mi a velemenye errol?

[link]

2018. febr. 14. 10:05
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
Köszönöm!! :) Hát azt hiszem, kemény évek állnak előttem! :`D
2018. febr. 16. 17:04
 52/57 A kérdező kommentje:
Meg gondolom mögötted is 😄 harom picivel sem lehetett piskota. en ettol is felek, hogy kettovel mennyire lesz nehez. Az elejet en nagyon megszenvedtem, benaztam izgultam. De tesot mindnekepp szerettem volna neki :) aztan meglatjuk birnek e megegyet 😂😂😂🙈
2018. febr. 16. 17:13
 53/57 anonim ***** válasza:

Juppi-juppii

Gratula

(21.)

2018. febr. 17. 13:56
 54/57 A kérdező kommentje:
Köszi szepen :)))) ma csinaltam egy facellet, azon is egyertelmu ket csik 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍
2018. febr. 17. 14:53
 55/57 anonim ***** válasza:
Hogy vagy?? :) A 3 gyerkőcös vagyok! :) Voltál már dokinál? Én kedden voltam,19.hetes vagyok! :)
2018. márc. 9. 06:55
 56/57 anonim ***** válasza:
Jaj és a nagy hány éves ? :) Nyugi menni fog, nagyon hamar bele fogsz rázódni! :) Te hány éves vagy, ha nem vagyok tolakodó?
2018. márc. 9. 06:57
 57/57 A kérdező kommentje:

Szia! De aranyos vagy, hogy irtal.

Ma voltam dokinal, 7 hetesnek mondott :)

A nagyobbik mano 20 honapos, en pedig 30 eves :)

Csak sajnos megfaztam, torokfajas orrfujas, laz 😫 doki mondta h szedhetek be gyogyszert, mert a laz rosszabb, szoval be is szedtem, de felek, hogy vmi baja lesz a manonak😓😓😓

Ti jol vagytok? De jo, hogy te mar felidonel jarsz 🙏🏻🤗

2018. márc. 13. 21:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!