Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szokásos tesztnézős kérdés....

Szokásos tesztnézős kérdés. Mi a tippetek?

Figyelt kérdés

32.nap reggel, Expect teszt. 27-32 napos ciklosok szoktak lenni. Mikor megcsinaltam is lattam egy halvany vmit, otthagytam, reggeli utan lett rozsaszinesebb. Tudom tudom ez igy necces....tapasztalt tesztelos rokaknak mi a velemenye errol?

[link]

2018. febr. 14. 10:05
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:

Szia reggelibőlbtesztelj, ha tegnap ilyen halván volt akkor hiába lenne pozi a ma du még nem látszik.

Én csináltam nem várt napján magyon keresni kellett a csíkot másnap reggel erős volt 3. Nap du. Még halványabb volt mint a nem várt napján a reggeli.

Attól még lehet negatív (de az én 1 és 3. Tesztem kb ilyen volt mint a tied..)

2018. febr. 14. 16:00
 22/57 A kérdező kommentje:
Oke, csinalok reggel is, ha addig sincs valtozas mensi ugyben. Koszi a valaszokat :)
2018. febr. 14. 16:11
 23/57 anonim ***** válasza:
Na miújság? :)
2018. febr. 15. 06:34
 24/57 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs 😄 a ma reggeli facellen egy iszonyu halvany csik van, amit fotozni sem tudok es csak kinti fenynel latom epphogy, 5 percen belul jott ki kb. Nem is tudom elsonteni h szurke vagy rozsaszin a masodik “csik”. A delutani facelle tegnap full feher volt. Nem tudom mi van 😄 33. nap
2018. febr. 15. 09:02
 25/57 A kérdező kommentje:

[link]

Itt olvastam h negativban jobban latszik a halvany csik....hat ha nagyon meresztgetem a szemem, kb a szeleit latom a masodiknak, de ha ennyire nem keresnem, negativnak mondanam :/

2018. febr. 15. 09:37
 26/57 anonim ***** válasza:
A rendes képet tedd már fel. Én ezt az elején kettészedtem, hogy a tesztcsík látszon csak, úgy fotóztam,amikor nagyon halvány volt még.
2018. febr. 15. 09:39
 27/57 anonim ***** válasza:
És fehér felületre (zsepi v valami) tedd le és úgy fotózd!
2018. febr. 15. 09:40
 28/57 A kérdező kommentje:

[link]

Szetszedtem, ilyet se csinaltam meg 😄 igy tenyleg jobban latszik kicsit

2018. febr. 15. 09:49
 29/57 anonim ***** válasza:
Így egyből láttam! Szerintem pozitív! :) Nekem peteérés után 9 nappal volt ilyen! :)
2018. febr. 15. 09:50
 30/57 A kérdező kommentje:

Hu koszi, aranyos vagy :) Most bogarat raktal a fulembe, a tegnap delutani facellet is szetszedtem, meg nem dobtam ki. Azon is ilyesmi szetszedve.

Nem tudom, regen hosszu ciklusaim voltak, a kisfiamat is keson mutatta ki. De szules utan 27-32 naposak voltak eddig.

2018. febr. 15. 09:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!