Mért nincs hányingerem?
Figyelt kérdés
Decemberben volt az utolsó menzeszem.Vettem tesztet pozitív lett.Háromszor is.De semmi jele a terhességnek.Mért van ez?2018. febr. 13. 21:40
11/16 anonim válasza:
Nekem sincs hányingerem. Álmosság az durván meg némi enyhe puffadás. De össz vissz ennyi tünetem van.
Most vagyok 7 hetes.
12/16 anonim válasza:
Nekem se volt hala a jo egnek! A lanyomnal eros gyormorsav volt “csak”. Egyebkent nekem alom terhessegeim voltak.
13/16 anonim válasza:
Én az 5. Héttől hányok napi 1*-2*..cserelhetnénk legalább 1 napra😆lecci
14/16 anonim válasza:
Hello. Eléggé off leszek de bízom benne hogy én is babát várok. Esetleg jó “jel” lehet ha fehér, sűrű a folyásom? Semmi kellemetlen velejárója, hétvégére nem várom...köszi ha ír valaki tapasztalatot 🙂
15/16 anonim válasza:
Idézzem az orvosom?
El ne mondja senkinek, mert csak irigykedni fog a többi kismama....
22. Hét ( eddig sem volt hányingerem émelygésem.. Hamarabb fáradok.. Nő a hasam most már feszülget.. Stb aztán ennyi)
16/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! 😊
2018. febr. 14. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!