Lehetek mar terhes ebben a honapban?
Figyelt kérdés
Olvastam sokat a nuvaringrol de nem vagyok biztos abban hogy teherbe eshetek e ha 8 napja nem hasznalom , azota volt megvonasos verzesem. Ebben ha a honapban van esely babara?2018. febr. 13. 10:56
1/11 anonim válasza:
Fogamzásgátló abbahagyás utáni hónapban valakinél dupla annyi az esély teherbe esni, mert a szünet után hirtelen több pete is megérik, másnál meg azért nem sikerül több hónapig, mert nehezen áll vissza a ciklus vagy elvékonyodott a méhnyálkahártya. Szóval igen, van esély rá, de nem tudhatod, nálad mennyi.
2/11 anonim válasza:
A barátnőm1 hét csúszással tette fel a gyűrűt... Azt hitték nem lehet terhes ennyitől.. A 18. Héten derült ki hogy mégis( sosem volt rendszeres vérzése, de volt ekkor is 1-1 napokat..nem volt tünet, nem mozgott...)
Nőtt a hasa....
Úgyh lehetsz
3/11 anonim válasza:
Nekem mindkettő fogamzásgátló abbahagyása utáni első hónapban fogant.
4/11 A kérdező kommentje:
Kosznom a valaszokat! Remelem sikerul :))
2018. febr. 13. 21:40
5/11 Sofia1234 válasza:
Én december 29- vettem be az utolsó szem gyógyszert, január 29-én pozitív tesztem volt 😀 így lehetséges.
6/11 A kérdező kommentje:
Remenykedem! :))
2018. febr. 14. 13:01
7/11 anonim válasza:
Én január végén vettem be az utolsó tabit. Peteéréskor azt hittem, meghalok, annyira fájt a hasam és a mellem. Egy hete migrénes fejfájásaim vannak. Ma kellett volna megjönnie, halvány pozit teszteltem. Nekünk ő 4. baba, a többi is egybőlsikerült.
8/11 A kérdező kommentje:
Nekem elmeletileg 22en lesz peteeresem.Csak nem tudom a megvonasos verzes mennyit szamit itt. Mert azt mondjak az nem rendes menzesz. Ha nem szamit akkor mikor honnan tudjam mikor lesz pe-m?
2018. febr. 18. 13:51
9/11 anonim válasza:
Ugyanúgy onnantól kell számolni a ciklust. A megvonásos vérzés 1.napjától. Nekem mindkétszer 20.napon volt peteérésem, de az mindegy, kell a támpont és az a vérzés 1.napjától van.
10/11 A kérdező kommentje:
Koszonom akkor valószinu 22-en lesz peteeresem. :) Mondjuk amiota elmult a verzes ket naponta probalkozunk. Meglatjuk!
2018. febr. 18. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!