Ma Negatív facelle teszt a 13 dpo-n. Hétfőre nem várom. Szerintetek?
Átlag 16 napos szokott lenni a luteális szakasz.
Január 27-én éreztem az ovulációs fájdalmat.
Szerintetek van jelentősége a luteális szakasz hosszának tesztelés szempontjából?
13 dpo-n már egy facelle teszt legalább halványan mutatná ha lenne baba, nem?
Tudjuk h péntek van,tudjuk.... 😂
De feltettem még 2 kérdést, ami a lényeg lenne...
Arra akarnak célozni, hogy majd hétfőn kérdezgess, ha hétfőn is negatív a teszted!
Nem tudom miért nem lehet megvárni, hogy megjön-e egyáltalán?? (tudom előadod mindjárta szívszoító történetet, hogy neked muszáj tudnod, mert vetélés, gyógyszer blabla)
Felesleges köröktől kímélnéd magad! De te dolgod, csináld így!
A teszt általában késés után mutat pozitívat, ha fennáll terhesség.
A luteális szakasz végével kezdődik a következő vérzés, a következő ciklus, tehát, amíg nem telt le, nem tudhatod, hogy késik-e már. Ebből a szempontból van jelentősége a luteális szakasz hosszának.
egyébként honnan tudod, hogy 16 nap, a 14 helyett?
mert pl ha valakinek 30 napos a ciklusa, akkor az ovuláció tolódik el, és ugyan úgy 14 napos a luteális szakasz.
Dehogy, a mai tesztek már simán mutatják késés előtt is! Ritkább,akinek később. De azért van sok olyan is!
5.terhességem, van tapasztalatom. Nekem ilyen volt 13 dpon a facelle:
Már 10.dpon is pozitív volt. Drukkolok, azért lehet az még pozitív. A luteális fázis hossza meg mindegy igazából!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!