Lehetséges, hogy ez beágyazódás volt?
Figyelt kérdés
Január 14-én volt az utolsó menszeszem. Most vasárnapra, 11-ére nem várom. Február 3-tól 6-ig görcsöltem, szurkákat éreztem. Tegnap délutántól abbamaradt.2018. febr. 7. 08:23
1/12 anonim válasza:
ÉN UGYAN IGY VAGYOK CSAK NEKEM VOLT EGY KISVÉRES VALAMIM. NEM TUDOM MI LEHET EZ.
2/12 A kérdező kommentje:
Te mikorra nem várod?
2018. febr. 7. 08:50
3/12 anonim válasza:
Ha nekem minden szurka beágyazódas lett volna, lenne vagy 40 gyerekem.....
tessék megérteni (most jön a gyakori egyik leggyakoribb mondata:) Egy női ciklus alatt ezer dolog történik a testben. Ebből neha megérzünk ezt-azt, legtöbbször nem. Azonban a babára vágyók figyelik a test jelzéseit ezért a dolgok 90%-át érzik. NEM beágyazódási jel a "szurka", hanem egy teljesen normális jele a működő női szervezetnek.
4/12 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Ajanlom figyelmetekbe, főként az 5. választ.
5/12 anonim válasza:
Babot ettem reggelire. Most görcsöl a hasam, szerinted ebből délre fingás lesz?
6/12 anonim válasza:
Lehetséges,majd a teszt kimutatja.
8/12 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok.
Nekem Jan.15-én múlt el a mensi .
Tegnap volt egy kis véres, halvány rózsaszínes folyásom. Meg szúrkálások.
Ma is érzem néha a mindjárt meg jön érzést.
Hétfő/kedd körül van a nem várt napja.
9/12 A kérdező kommentje:
Gyönyörű pozitív lett a tesztem 27. ciklusnapon 😊😊😊
2018. febr. 10. 07:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!