Párom 32 éves, együtt élünk, legtöbbet velünk van az 5 éves lánya is. Volt már egy ezelőtti felesége, vele szetmentek ahogy megszületett a baba. Én 21 éves vagyok és terhes, de tudom hogy nem áll készen egy gyerekre. Hogyan mondjam el neki?
"hiszen neki sem jó, ha ismét kimenekül a felelősség alól, 32 évesen kezdhetne már ezzel valamit." - hát nem tudom, szerintem egy embernek (ha nő, ha férfi) általában az a jó, ha akkor születik gyereke, amikor gyereket szeretne. A rossz meg az, ha nem születik amikor szeretne, vagy ha akkor születik, amikor nem akar.
Ebből is látszik, hogy a Kérdezőéknél egyszerre mindkettőjüknek nem lehet jó, a Kérdező szeretné a gyereket, a párja meg - legalábbis a Kérdező szerint - nem.
Bár a legelső lépés valójában az, hogy megkérdezni az illetőt, hogy valójában mit gondol a dologról, addig ez csak találgatás meg önpörgés.
Hu remelem nem akarsz abortuszt.. meglatod mennyi oromot ad 1 gyermek..
Minden kialakul , a lenyeg hadd eljen a baba es az abortusz meg se forduljon mert az gyilkossag , igaz sokan nem igy gondolja de Isten igen. Mert ö él már benned es életet oltasz ki.
Legy bator es bizz megtartani
Na, hát ez az #13. Ha az ember önmagára hallgat, és rászúr, az egy tiszta ügy, ő maga hozta a rossz döntést, ő szembesül a következményekkel is. Ha a párjára/szüleire/barátaira hallgat, az is egy tiszta sor, van kin számon kérni a rossz tanácsot, elhagyni a párt, megszakítani minden kapcsolatot a szülővel, baráttal, stb.
Ha egy vallásra hallgat, akkor viszont reszeltek neki, mert senkin nem tud számon kérni semmit, senkitől nem várhat el semmit, senkin nem tud felelősséget érvényesíteni... "majd meglátod" - azt ha sose látja meg, így járt... ott marad egy elszúrt élettel. a kárpótlás leghalványabb reménye nélkül.
#17 Ahogy a halál után se jön vissza senki reklamálni, hogy nem kapott semmit,mert halál után nincs semmi.
Ugye milyen szuper kis reklámkampányotok van? Nincs reklamáció = csupa elégedett ügyfél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!