Lehet, hogy baba? Kedvesemmel 6 hónapja próbálkozunk, tudom, hogy ez még nem nagy idő, de már nagyon várjuk, hogy sikerüljön a baba.
Remélem, hogy Baba! :)
Nekem is így volt+ mellbimbó érzékenység és én még nagyon fázós is lettem. Néha olyan álmos voltam, hogy a munkahelyemen az asztalra dőlve szundítottam egyet, mikor nem volt bent a főnököm. :) Akkor még nem tudtam, hogy már ketten vagyunk.
Szia!!6honap nem nagy idő,de lazán belefér,én Márc-ban hagytam abba a gyogyszert,nem mértem hőt meg ilyeneket semmit,csak egyszerűen a 7-16nap mensi után sürübben voltunk 1ütt,kipárnáztam a popsit,nemkeltem fel rögtön,hanem fekve maradtam kb 25percig,s julisba összejött,nemkellett sok idö,most vok 15hetes,nekem nemjött meg ahogy szokott,2napot késett,1teszt +,másnap mégegy tesz +,s akkor elkezdett hasi szurka-mellfeszülés jelentkezni,s most igy állunk!!!
Szoval szerintem ezek a jeleid lehetnek arra utaló jelek is én nagyon drukkolok Neked!!!! Üdv 15heteske....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!