3. hónapja szedem a Jangee fogamzásgátlót, és közepes teherbe esési lehetőség mellett, megszakítással közösültem a párommal. Lehetek terhes?
Anyám, ezek a kérdések...
Ha rendesen szeded, és használtok kiegészítő védekezést, amikor valamitől gyengül a hatása, akkor NEM leszel terhes. Gyógyszert szedsz. Nincs péteresed. Akkor miért szakítjátok meg az aktust? Mi értelme van így a szexnek? Gyógyszer mellett felesleges megszakítani.
Én 3 éve szedek fogamzásgátlót. Soha egyetlen alkalommal sem rángatta ki a barátom a farkát az utolsó pillanatban. Az orgazmus a szex legjobb része. Nem fosztom meg magunkat ettől az érzéstől a szex végén.
Neked már nincs ovulációd, mivel fogamzásgátlót szedsz. Minek szeded, ha azt sem tudod mire jó?
Ha rendesen szeded, megakadályozza a teherbeesést. Erre van.
Maximum +/- 1 órás eltéréssel vettem be az összeset.
Van a fogamzásgátló tablettának is hibaaránya, és nem akarunk abba bele esni. Gumit párom nem akar használni, így ezért döntöttünk emellett.
Köszönöm a válaszokat. Akkor kicsit megnyugszom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!