Szerintetek ez terhesség jele?
Figyelt kérdés
A párom lehet hogy előváladékos ujjal felnyúlt nekem 3 nappal ezelőtt, tegnap óta kicsit hányingerem van és puffadtnak érzem magam, gondoljátok hogy ettől teherbe eshettem?2018. jan. 24. 18:57
2/8 anonim válasza:
Több, mint valószínű, hogy terhes vagy.
3/8 anonim válasza:
O skacok,ne sz0passátok már...kicsi az esély a terhességre,meg van az esélye,de kicsi... és ennyi idő utan nem lenne tünete
4/8 anonim válasza:
3 nap alatt nincsenek egyértelmű tünetek, de ha bármikor bizonytalan vagy: elvégzel egy tesztet, vagy elmész orvoshoz, mivel mi itt biztosat nem tudunk mondani.
5/8 anonim válasza:
ne hallgass az első kettőre! nem vagy terhes!-de komolyan még inkább a szexet kerüljétek mert nem vagytok tisztába a dolgokkal
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Remélem tényleg nem vagyok terhes és csak azért vannak ezek a tünetek mert rettegek és egész nap ezen kattogok. Soha de soha többé nem leszek ilyen felelőtlen és az biztos hogy a közeljövőben senkivel nem fogok semmilyen nemi kapcsolatot létesíteni. Nem szeretnék 16 évesen szüzen teherbe esni!
2018. jan. 24. 19:33
7/8 anonim válasza:
"Nem szeretnék 16 évesen szüzen teherbe esni!"
............
Szűz Máriáról hallottál, Jézus mégis hogy született???
8/8 anonim válasza:
Kicsi, ha ennyire fèlsz a terhessègtől, akkor vèdekezz, b+!
Egyêbkênt nálad elèg, ha csak szopod a fszt, nem kell ráülni ès akkor nem lesz baj!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!