Ti hogy estetek teherbe? Milyen vitamint szedtetek? Szedtetek-e? Mennyit?
Egészségesen táplálkoztatok?
Volt valami tipp.vagy módszer amivel hamarabb sikerült?
Vagy amitől utolag ugy gondoltátok hogy ez segített ahhoz hogy kismama légy..
Vitaminok.együnk egeszségesen.ne cigizzünk.ne kávézzunk.
Ezeket betartom én is.de van még valakinek tapasztalata vagy plusz gondolata mire jo még figyelni.mit tartsunk be?
Pont most irtam ki egy kérdést hasonló témával.
Sokat olvastam róla, hogy már hónapokkal elötte a terhesvitamin, sok folyadék, gyümölcsök, teljes kiörlésü gabonák, mozgás. Én is szeretnék már nagyon babát, de eddig nekem se sikerült, lehet valami gond van...
Szexeltünk.
Dm terhesvitamint szedtem.
Ovuláció előtt naponta voltunk együtt.
Ugyan nálam nem volt minden rendben (IR)
Étkezés, mozgás és gyógyszer segített.
Emellett szedtem E vitamint, D vitamint és vasat (vega vagyok) amiben van folsav.
7 hónap alatt sikerült, a harmadik ovus hónapban (előtte ir miatt nem volt peteérés)
Az elsőnél 1x nem védekeztünk, ennyi elég volt, az esemény utánit is felesleges volt bevenni (NAGYON NEM tervezett baba volt). Kb a 9. héten kezdtem el folsavat szedni, terhesvitamint is akartam, de szinte csak rosszakat hallottam róluk, úgyhogy végül letettem róla. Soha nem táplálkoztam rendesen, mozgàs meg nagyon tàvol áll tőlem!
A 2. baba tervezett volt, nála peteérés környékén 3x voltunk együtt védekezès nélkül a pozitív tesztig, 1 hónappal előtte kezdtem el szedni a folsavat
Szia! Én táplálkozási tanácsadó vagyok a nem álszent fajtából, úgyhogy évek óta egészségesen élek. Ennek és a rendszeres sportnak köszönhetően tökéletes az inzulinérzékenységem, a pajzsmirigy értékeim. A tervezett terhesség előtt 4 hónappal már egyáltalán nem ittam alkoholt, gyógyszert, ellenben naponta szedtem egy első trimeszteres terhesvitamint. Ezen kívül maca gyökér őrleményt fogyasztottam, aminek a nemi hormonok kiegyensúlyozásában van szerepe.
Segít, hogy az életmódom miatt nekem olyan a ciklusom, mint az óramű, 14. napon olyan biztos a peteérés, mint az adó :D
A párommal a munkája miatt abban a hónapban egyetlen egyszer tudtuk együtt lenni, peteérés előtt 2 nappal. Azonnal teherbe estem, a legeslegelső próbálkozásra, meg is tapadt, meg is maradt :)
Hidd el, az általános életmódnál semmi nem nyom többet a latba, és ebben nagyon következetesnek kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!