Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Bizonytalan vagyok! Tegnap...

Bogyo0528 kérdése:

Bizonytalan vagyok! Tegnap csináltam terheséggi tesztet (grabliel) mert késil a menstuáciom. Két csík jött ki az egyik bordopiros volt a másik halványabb. Terhes vagyok vagy nem?!

Figyelt kérdés
köszönöm a válaszokat
2018. jan. 24. 09:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

"mivel két erős csiknak kell lennie az nincs bele irva hogy ha az egyik halvány akkor is terhes vagy.."

Miért, így van a teszt használati útmutatójában, hogy KÉT ERŐS CSÍK jelenti a terhességet?

Nekem úgy rémlik, csak annyi van, hogy csík. Mindegy, hogy erős vagy nem. 2 csík terhes, 1 csík nem terhes (vagy érvénytelen). Nem olyan bonyolult ez.

Az ilyen nőkkel mi lesz, amikor a gyerek gyógyszerének a betegtájékoztatóját olvassa majd???

2018. jan. 24. 10:49
 12/18 anonim ***** válasza:
63%

Kedves kérdező!Ha halványabb akkor is pozítiv.Nem baj ha nem tudod.Azert van ez az oldal hogy kérdezz.:)

Annyit tesz ha halványabb hogy nem eleg koncentralt a vízelet amivel a tesztet végezted,vagy még nincs annyi hcg a szervezetedbe.2 nap múlva erősödni fog a 2 sík is.

Boldog babavarást.

2018. jan. 24. 11:07
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Hajh... miért nem ilyen értelmezési feladatot adnak a magyar érettségiben?

[link]

Jobb oldali hasáb tetején az első oldalon:

"Ha 2 vonal jelenik meg, az egyik a tesztablakban (T), másik a kontrollmezőben (C) akkor Ön terhes - még akkor is, ha az egyik vonal valamivel világosabb mint a másik - tehát nem kell mindkét mezőnek azonos színárnyalatúnak lenni."

2018. jan. 24. 11:45
 14/18 anonim ***** válasza:
Az vagy!csìk az csìk...
2018. jan. 24. 23:08
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
De bizony bele van irva, hogy teljesen mindegy,milyen erős, a lényeg, hogy kettő csík az terhes. Hát persze, lehet itt kérdezni bármit, de ha kell gyógyszer a babának, vagy papírjait intézni hogyan fogod, ha nem tudsz szöveget értelmezni? Nem szemétségből írom, de kell segítséget kérned, aki ezeket elintézi helyetted, lehet diszlexiás vagy, vagy más, nekem is volt ilyen nehézségem túlzott stressz miatt, szóval megértelek.
2018. jan. 25. 14:45
 16/18 anonim ***** válasza:
Kérdező,csinàlj képet,és küld el nekem privátban. Nekem mind 3 terhességemnél alig volt làtható eleinte a második csìk. Lehet,hogy korán teszteltél,es ezert halvànyabb. Nekem a malàsodik terhességem úgy indult,hogy csinaltam tesztet,igaz koràn,mensi előtt kb.egy héttel,nem jott ki a màsodik csík,majd 2-3 ora múlva rànéztem,s ott volt,bàr nagyon halvànyan,es nem szàradàsi volt,mert màsnap,màsik teszttel ugyanígy jàrtam.
2018. jan. 26. 10:40
 17/18 anonim ***** válasza:
Bocsi màsodik*
2018. jan. 26. 10:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen..mèg valoszinu h alacsony a hcg-d azert nem erös a csik de az vagy!!
2018. jan. 30. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!