Bizonytalan vagyok! Tegnap csináltam terheséggi tesztet (grabliel) mert késil a menstuáciom. Két csík jött ki az egyik bordopiros volt a másik halványabb. Terhes vagyok vagy nem?!
"mivel két erős csiknak kell lennie az nincs bele irva hogy ha az egyik halvány akkor is terhes vagy.."
Miért, így van a teszt használati útmutatójában, hogy KÉT ERŐS CSÍK jelenti a terhességet?
Nekem úgy rémlik, csak annyi van, hogy csík. Mindegy, hogy erős vagy nem. 2 csík terhes, 1 csík nem terhes (vagy érvénytelen). Nem olyan bonyolult ez.
Az ilyen nőkkel mi lesz, amikor a gyerek gyógyszerének a betegtájékoztatóját olvassa majd???
Kedves kérdező!Ha halványabb akkor is pozítiv.Nem baj ha nem tudod.Azert van ez az oldal hogy kérdezz.:)
Annyit tesz ha halványabb hogy nem eleg koncentralt a vízelet amivel a tesztet végezted,vagy még nincs annyi hcg a szervezetedbe.2 nap múlva erősödni fog a 2 sík is.
Boldog babavarást.
Hajh... miért nem ilyen értelmezési feladatot adnak a magyar érettségiben?
Jobb oldali hasáb tetején az első oldalon:
"Ha 2 vonal jelenik meg, az egyik a tesztablakban (T), másik a kontrollmezőben (C) akkor Ön terhes - még akkor is, ha az egyik vonal valamivel világosabb mint a másik - tehát nem kell mindkét mezőnek azonos színárnyalatúnak lenni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!