Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti ezzel elmennétek az ügyelet...

Ti ezzel elmennétek az ügyeletre? Vagy várjam meg a holnapot vagy nincs is jelentősége?

Figyelt kérdés

Holnapra nem várom, de már van pozitív tesztem, viszont nsgyon pici barna (sárgás-barna) folyásom van. Rettentő minimális, (előre is bocsi a leírásért) csak akkor látszik a papíron az elszíneződés ha kifelyezetten a hüvely bejárathoz nyomom a papírt. Bugyin vagy sima pisi törlésnél nem látszik.

Ez annyira minimális, hogy normális mensi környékén vagy aggódnom kéne és ügyeletre menni? Esetleg várjam meg a holnap reggelt ami a nemvárt napja hogy foglalkozzanak velem?

Más problémám nincs, minimálisan görcsölök de kevésbé mint mensi előtt, más tünet nincs.

Nagyon köszönöm a segítséget!

2018. jan. 22. 16:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem fognak veled foglalkozni,nem is làtnànak nagy valószínűséggel semmit,annyira koràn van még.
2018. jan. 22. 16:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mennék, szerintem nincs jelentősége.
2018. jan. 22. 16:48
 3/11 A kérdező kommentje:

Be kell valljam én is úgy gondoltam hogy nem gond annyira kevés, csak itt másoknak mindig azt írják azonnal orvos. Ha erősödne a barnázás akkor bemegyek persze.

Nagyon köszönöm!

2018. jan. 22. 17:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én vérzéssel mentem úgy hogy volt 3 pozitív tesztem és már napok óta késett. De Uh már nem láttak semmit és közölték hogy nem is voltam terhes csak késett pár napot. Szóval nem érdemes bemenni. Ilyenkor még nem foglalkoznak veled.
2018. jan. 22. 17:34
 5/11 anonim ***** válasza:
Sztem lehet még a beágyazódás folyamata is. Ha csak sárgás és nagyon minimális akkor no para:) Biztosan észreveszed, ha baj van, de emiatt sztem ne aggódj. Egyébként már a terhesség elején meg változik a folyás is.
2018. jan. 22. 17:53
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ezzel nem fognak foglalkozni. Lehet meg fog jőnni és csak kémiai terhesség volt.
2018. jan. 22. 18:18
 7/11 anonim ***** válasza:
Ezért nem kell menstruáció előtt tesztelni...drukkolok
2018. jan. 23. 08:31
 8/11 A kérdező kommentje:
Ma is pozitív a teszt, de sajnos erősebb lett a barnázás. Remélem nem lesz gond.
2018. jan. 23. 08:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez még ilyenkor sajnos bármi lehet. Szerintem fogd a tesztet és menj be vele az orvoshoz ha nagyon barnázol. Hátha adnak gyógyszert.
2018. jan. 23. 12:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia! Mi lett végül?
2018. jún. 29. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!