Ti ezzel elmennétek az ügyeletre? Vagy várjam meg a holnapot vagy nincs is jelentősége?
Holnapra nem várom, de már van pozitív tesztem, viszont nsgyon pici barna (sárgás-barna) folyásom van. Rettentő minimális, (előre is bocsi a leírásért) csak akkor látszik a papíron az elszíneződés ha kifelyezetten a hüvely bejárathoz nyomom a papírt. Bugyin vagy sima pisi törlésnél nem látszik.
Ez annyira minimális, hogy normális mensi környékén vagy aggódnom kéne és ügyeletre menni? Esetleg várjam meg a holnap reggelt ami a nemvárt napja hogy foglalkozzanak velem?
Más problémám nincs, minimálisan görcsölök de kevésbé mint mensi előtt, más tünet nincs.
Nagyon köszönöm a segítséget!
Be kell valljam én is úgy gondoltam hogy nem gond annyira kevés, csak itt másoknak mindig azt írják azonnal orvos. Ha erősödne a barnázás akkor bemegyek persze.
Nagyon köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!