Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » TESZVESZes 10-es érzékenységű...

TESZVESZes 10-es érzékenységű ONE step terhességi tesztem, nagyon halvány pozitív lett. Hihetek neki?

Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 20:40
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

ha voltál fiúval, és belédélvezte, akkor igen.

egyébként szerintem gagyi az egész, a barátom is kipróbálta, és ő is terhes, pedig ő férfi XD

2010. jún. 5. 20:50
 2/9 anonim ***** válasza:
52%

ez elég érdekes amit az előző írt:S

mért ne hihetnél??Van esély rá?Mikor kellett volna megjönnie?

Nem tudsz képet linkelni?

2010. jún. 5. 21:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Tesztelj egy másfajta teszttel is, amit gyógyszertárban veszel meg, egyébként szerintem pozitív.
2010. jún. 5. 21:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Bizony hihetsz :)-10-es érzékenységű-az egyik legjobb teszt fajta :)
2010. jún. 5. 21:30
 5/9 anonim ***** válasza:

első válaszoló biztosan nagyon poénosnak gondolod magad, de ilyen butasággal én nem rajolnék:S Csak tájékoztatásul: egy terhességi teszt az ún. hcg hormontól lesz pozitív, az meg ritkán termelődik egy pasiban:SS

Kérdező a halvány pozitív annyit jelent, hogy még kevesebb a hcg, de azért az pozitív! Gratulálok!

2010. jún. 5. 21:35
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
Egyes esetekben férfiak vizeletétől is lehet pozitív a teszt, de nem akarok riogatni senkit, valószínű a teszt volt vacak,ugyanúgy, amikor páfrányosat mutat férfi nyálából az ovulációs mikroszkóp.
2010. jún. 5. 21:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Igen, hihetsz a One Step tesztnek. Annak idején én is ott rendeltem. Pár napos késés után ilyen kis halványka lett csak: [link]

Mostmár a 37. hetet tapossuk, lassan megszületik a kisfiam. :)

Ez jó teszt. Én csak jót hallottam róla, és nekem is bevált már többször is.

2010. jún. 5. 21:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Hihetsz neki! Nekem a nemvart elott 4 nappal lett annyira halvany hogy csak az ablaknal latszodott, de tenyleg nagyon halvany lett, majd meg aznap este 11kor ujra teszteltem ami egy kicsit sotetebb lett, es minden nap szepen erosodott. El sem mertem hinni :D

Szerintem negyon jok a One Step tesztek, es persze olcson hozzajutsz egy rakathoz, igy figyelheted hogy hogyan erosodik a csik!

Gratulalok!

7+3h km

2010. jún. 6. 17:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is pisiltettem a férjemmel, ő is halvány pozi volt mint én és baba meg sehol nem volt..szóval ennyit a tesztekről
2010. jún. 6. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!