Negativ tesztek de megis azt erzem terhes vagyok volt mar valaki igy?
Figyelt kérdés
Dec 23an kellett volna megjojjon 4 tesztet csinaltan mind a negy negativ viszont vannak jelek amibol akar kovetkeztetek h terhesvagyok2018. jan. 21. 20:15
1/4 A kérdező kommentje:
Faj a derekam..reggeli hanyinger es puffadt a hasam :/ raadasul sztem ossze is szedtem valamit vagy nmtom mert nem okes ott lent a dolog. Es ez is akkor volt mikor terhes voltam :/
2018. jan. 21. 20:17
2/4 anonim válasza:
Ha 4 tesztet csináltál és közel egy hónapja késik akkor én a helyedben már elmentem volna nőgyógyászhoz! Nagyobb az esélye,hogy valami egészségügyi okból késik,mintsem baba van a dologban.
3/4 anonim válasza:
Pedig hihetsz a 4 negatív tesztnek!
4/4 anonim válasza:
Én november 14 én menstruáltam utoljára és ket héttel ezelőttig negativ volt az osszes tesztem... aztán lett két hete két halvány most meg mér erösebb mint a kontroll csík :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!