Szeretnék érdeklődni, hogy van-e olyan akinek segített a málnalevél tea és palástfű tea teherbeesésnél?
Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy a málnalevél teát a peteérésig kell inni mert fokozza a tüszőrepedest meg termékenységet,a palástfű tea meg erősíti a méhet és segíti a beágyazódást.Várom a tapasztalatokat :)2018. jan. 21. 18:30
1/2 anonim válasza:
Én ebben a hónapban kezdtem el inni ezeket a teàkat eddig azt vettem észre hogy nincsenek menstruàció előtti tüneteim. 3 nap múlva nem vàrom,bàr ez az elsö teàs hónapom csodàt nem vàrok de hàt ha. Nekem eddig teljesen bevàlt és cukor citrom nélkül is teljesen jó íze van.
2/2 A kérdező kommentje:
Na ennek nagyon örülök.Én holnap a palástfű teát akarom elkezdeni inni mert márnaptár szerint túl vagyok az ovuláción és párommal pont voltunk együtt akkor.Várom tovabbi tapasztalataidat majd :)
2018. jan. 21. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!