Fastest 15 LH ovulációs teszt másnak sem mutatott ki semmit?
Végig teszteltem a 15-ös érzékenységűvel a ciklusom és talán 2-szer jelent meg rajta valami halvány csík. Most rendeltem 20-as érzékenységűt és nagyon remélem ezzel megtalálom az ovulációm :D
Érdekes mert amikor görcsöltem és a folyásom is olyan volt amilyennek a nagykönyvben meg van írva, totál negatív volt a teszt...
Nektek van esetleg ezzel tapasztalatotok?
Nem, az megkell repedjen nagyjaból középiőben. Hat probald ki ezt a 20as ovutesztet, de lehet h nalad van vmi baj.:(
Amugy nekemis lett cisztam tole de felszivodott.
Masik orvoshoz is elkene menned a mostani mintha nem foglalkozna vele
Aki felírta, tőle eljöttem, mert rettentő görcsöm volt. És akihez most mentem először, ő ultrahangozott meg és vette észre. Az előzőnél nem volt uh gép.
Nem tudom, furcsa is volt, mert mikor észre vette a cisztákat és a tüszőt, utána kiküldött pisilni és nézett tesztet. De akkor miért, ha meg sem repedt a 22. napon és abból miért nem vágta le hogy valami nem stimmel. :( Már nem akarok másikat keresgélni, annyira belefáradtam. Neki legalább van gépe.
Hát akkor maradj nála. De menj vissza hozzá,h valami nem oké és segítsen. Állj a sarkadra..
Huszas bevált vegül?:)
Tesztet ciszta eseten nekem is csinaltak egyszer, ha pozitivat mutat akkor esélyes a csokiciszta talán azért. Bár azt egy orvos látja uh alapján. Inkább sztem csak biztonság kedvéért nézik. :)
Köszi!
Igeeeen a 20-as tegnap érkezett meg és halvány csík volt. Annyira megörültem, hogy végre nem hófehér. :) Bizakodom, hátha kimutatja majd az ovulációt is. Most már végig tesztelem ezt a ciklust.
Ma a 24. Napon megjött :( szerencsére a 20-ason más látszódtak a halványabb csíkok, de nem volt pozitív 😢
Sőt pénteken volt a sürgősségin gyomorfájdalommal és a petefészkem így fájt ahogy a doki megnyomkodott és elküldött hüvelyi ultrahangra ahol látott egy nagyon kicsi bal petefészket ( foglalmam sincs hogy ahogy nagyon kicsi mi a fenét jelent) valamint egy 10 mm-es tüszőt... az a 2 nappal a mensi előtt mi a fenét eresett ott foglalmam sincs! Nem értek már semmit....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!