Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 mm-es endometrium,2 pozitív...

4 mm-es endometrium,2 pozitív teszt, de terhesség nem látszik, ciszta nincs. Ezt érti valaki?

Figyelt kérdés
Január 5-én kellett volna megjönni (éreztem az ovulációt, mindig érzem, tehát biztos, hogy akkor). Jan. 7-én nagyon halvány pozitív Gabriel tesztem volt. Jan. 8-án megjött, vagy nem tudom, mi volt ez, 2-3 napig kevés vérzés, de nekem mindig ennyi szokott lenni, szóval elkönyveltem, hogy megint korai vetélésem volt. De a mellem fáj továbbra is, amit furcsáltam, mert nekem az a vérzés 1. vagy 2. napján el szokott múlni teljesen, ezért ma reggel csináltam 2 különböző tesztet (Gabriel volt az egyik megint) és jóval erősebb pozitívak a múltkorinál. Csináltak is ma egy hasi UH-t, amin 4 mm a nyálkahártya, terhesség nem látható, ciszta nem volt látható. Azt mondták, hogy lehet, még túl pici, egy hét múlva kontroll. Kérdeztem a dokit, hogy a 4 mm nem túl vékony-e a terhességhez, és mondta, hogy elvileg vékony. De ha nem vagyok terhes, cisztám sincs, mitől erősödik a pozitív tesztem? Teljesen tanácstalan vagyok.
2018. jan. 15. 15:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia! Mi történt azóta veled? Mehenkivüli volt? Ugyanezen megyek keresztül én is, 4 mm es nyálkahártya pozitív tesztek... ma barnáztam voltam dokinál nem látta terhesseg nyomát félek h méhenkivüli :(
2019. nov. 8. 23:23
 12/13 anonim válasza:
Kérdező és 11-es mi történt veletek? Kiderült, hogy mi okozza a pozitív tesztet?
2022. febr. 7. 18:36
 13/13 A kérdező kommentje:
Nekem nem derült ki azóta sem, hogy mi volt ez az egész. Az viszont kiderült, hogy bal oldalt el van záródva a petevezetékem. És úgy emlékszem, hogy akkor pont bal oldalt görcsölgetett a hasam, mikor véreztem. Lehet, hogy volt akkor mégis egy pici méhenkívülim, ami magától elment és ez okozta az elzáródást? Ez már sosem fog kiderülni. Viszont azóta hála az égnek szültem két babát és most várom a harmadikat.
2022. febr. 7. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!