Láttok második csíkot?
Figyelt kérdés
X-epil teszt,2 nappal nem várt előtt és 2. Pisiből. Tudom hülyeség volt megcsinálni,de évek óta próbálkozunk és nem bírtam ki.(ne harapjátok le a fejem) Képet csatolom2018. jan. 15. 12:27
11/21 anonim válasza:
Én negativnak látom, de igen korai volt, szurkolok. 😊
12/21 anonim válasza:
Én is látok vmi haloványat. Az x epil teszt nem a legerősebb . Más tesztel már biztos látszana jobban
13/21 A kérdező kommentje:
Holnap után megpróbálkozom a facelle teszttel reggeliből,ha nem jön meg. Nem szokott késni,mindig napra pontos a menstruációm
2018. jan. 15. 16:35
14/21 A kérdező kommentje:
A hüvelyváladék már váltott volna vizesre szerintem ha készülne a mensi,ehelyett sűrű krémes! Az egyetlen tünetem,hogy nem jelentkezett ezidáig a vérzés előtt 4-5 nappal való görcsöm.
2018. jan. 15. 16:37
15/21 anonim válasza:
Ezt én még negatívnak mondom. De bármi lehet még belőle.
16/21 anonim válasza:
Szerintem érzékenyebb teszttel próbálkozz.
10es walentinon szinte leugrott a csík x epilen semmi.
Digitális clearblue délutánis pisiből pozitiv, másnap reggel x epilen vadászni kellett.
18/21 anonim válasza:
Drukkolok! Nekem nem nyílik meg a kép, de mi három éve próbálkozunk, átérzem a helyzeted.
Előtte az elsővel kettő és fél évig próbálkoztunk.
19/21 A kérdező kommentje:
Kívánok neked is mihamarabb pozi tesztet! Na meg magamnak is :) holnap reggel facelle teszttel próbálkozom :)
2018. jan. 16. 12:55
20/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nem kellett tesztelnem,felórája megjött ismét. :( Az X-epil tesztről pedig megvan a véleményem... :(
2018. jan. 17. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!