Kinek mennyi varakozasi idot tanacsolt a doki az ujboli terhessegig? Volt egy missed ab-om amit muvi beavatkozasal fejeztek be.
Figyelt kérdés
2018. jan. 14. 17:00
2/11 anonim válasza:
3-6 hónapot szoktak javasolni...
3/11 anonim válasza:
Én missed ab után 1,5 hónappal estem teherbe. Műtét után még egyszer megjött, utána már nem.
Aggódtam, hogy túl korai, de a doki (igaz, csak SZTK-s, nincs fogadott orvosom) csak legyintett, hogy nem számít.
4/11 anonim válasza:
Tanulmányok szerint minél hamarabb teherbe esel, annál kisebb az esélye a következő vetélésnek.
A befejezés utáni első rendes menstruációt várjátok meg, utána mehet a dolog.
5/11 anonim válasza:
#4-es,ez pont nem így van.
Nekünk 3 ciklust kellett vàrni.Én belevàgtam volna hamarabb,de a doki egyértelműen nem ajànlotta.
7/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszaitokat! Januar 7en volt a beavatkozasom es 4 het mulva megyek a dokihoz ujbol. Kivancsi vagyok o mit fog tanacsolni miutan kivizsgal.
2018. jan. 14. 18:14
8/11 narancs223 válasza:
6hetes kontroll után szabad út, furcsa volt számomra is!
9/11 A kérdező kommentje:
En is szabad utat kaptam a nogyogyasztol 4 hetes kontroll utan. De nekem nem az elso volt igy lefutattunk egy par vizsgaltot de semmit nem talaltak igy azt mondtak az orvosok hogy probalkozunk ujra.
2018. febr. 25. 23:52
10/11 narancs223 válasza:
Tiéd legalább elküldött,az enyém meg nem akar... 😞😞😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!